Vlog : Frisk og naturlig sminkelook

Hei og god lørdag! Her kommer sminkevideo som lovet. Jeg elsker den friske, freshe, glødete looken. Det håper jeg dere også gjør!

God helg! Dere er best ♥

LOVE!

41 kommentarer
   1. Hei, de er kjøpt på Illums Bolighus – husker dessverre ikke navnet på merket i farta! Men du kan sikkert vise bilde, så finner de de til deg 🙂

  1. Fin video ☺️ Hvis du skulle brukt Vita Liberata Body blur i ansiktet, hvor i videoen ville du smurt på den? Og hadde du droppet noen av de andre prdoduktene da?

   1. Takk! Da hadde jeg droppet BB Creme og oljen, kun kjørt body blur og foundation før solpudder 🙂 Klem

  2. Hei Lene! Du har en Levis jeans..721. Den er så utrolig fin, har lett etter den siden første gang du la den ut på bloggen i 2016 ish. Vært umulig å oppdrive, Nå ligger den endelig ute på nett! Men!! Hvordan er den i Strl? Kan jeg spørre om hvilken Strl du har ?
   Mvh Rebecca 🙂

   1. Hei! Oo den ja, den er fin!! <3 Jeg har den i 24 om jeg ikke husker feil, den er veldig myk og god i kvaliteten, og jeg tror den er normal uten at jeg skal si for sikkert. En stund siden jeg har brukt den. Stor klem til deg og lykke til med buksekjøp 🙂

  3. Hei Lene! Lurer på hvordan du gjør det med TVn i stua? Ser du ikke har den på de andre bildene av stua, er den ledningsfri eller hvordan funker det? Er jo en drøm å ha minst mulig ledninger og at tvn tar liten plass.. Og hvor er den tv-en kjøpt? 😀

   1. Hei! Tv’en er fra Bang & Olufsen. Den er ikke ledningsfri, men jeg har ikke boks til kanaler – jeg har Google Chrome Cast som gjør at jeg ser TV gjennom apper på tlf. Veldig enkelt og greit ! 🙂

  4. Så utrolig fin glød du har i huden! Kanskje du kan lage en video om hud rutinene dine også?

   Har et lite spørsmål angående bryst reduksjonen din. Jeg skal selv ta det og mener å ha lest på bloggen din tidligere at du utførte det hos Fornebuklinikken.

   Hvilken lege brukte du? Da det er flere leger der og h ordna er arrene dine i dag? Brukte du arr laser eller har de blitt mindre synlig som tiden har gått?

   Føler meg ganske dårlig på grunn sv brystene mine og gleder meg til å utføre det men er også redd for at jeg skal se veldig operert ut.

   Håper på svar.

   Xx

   1. Hei- det kan jeg sikkert få til etterhvert! 🙂 Jeg aner ikke hvem legen var, er så mange år siden.. Arrene har blitt mindre synlig etterhvert ja 🙂 Anbefaler deg å gå til Fornebu og ta en liten snakk med de, så hjelper de deg <3 Stor klem!

  5. Hei Lene. Den bb kremen du blander med oljen , hva heter den? Er den veldig mørk i medium ? Hilsen Anita

   1. Hei! Det er en BB Creme fra Miriam Quevedo, den er ikke veldig mørk – men trenger ikke ta så mye av den 🙂 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg