Verdens beste pastarett

Idag er det onsdag, det snør, er skiføre – og jeg er så heldig at jeg har besøk av bestis Henriette og Harley som har rukket å bli tre måneder stor allerede, selv om han er veldig liten i mine øyne ♥ De kom til Oslo i går og skal være helt til søndag. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn det, babykos og kvalitetstid! Jeg elsker den lille gutten – herlighet, jeg kan ikke se for meg kjærligheten man kan få for egne barn når man har så mye kjærlighet for barna til venninnene sine ♥ Må være helt magisk.

Dagene som kommer skal brukes til kos, god mat, gode samtaler og enda mer kos. Det er jo det livet handler om- trygge omgivelser og bra folk! I går kom Renate på besøk, og vi mekket sammen verdens beste pulled pork tacos.

Henriette elsker når jeg lager sauser med sopp og fløte, jeg tror faktisk det må være hennes favoritt – så jeg tenkte jeg skulle servere verdens beste pastarett til henne en av dagene.

Pasta med sopp, løk, fløte, parmesan og entrecote.

Skjær opp sjalottløk og champignon og stek dette i smør, krydre med salt og pepper. Hell over fløte og smak til. Krydre, og stek kjøttet som du ønsker (jeg steker det litt på begge sider på panna og deretter har jeg det i ovnen til det er perfekt stekt, medium + om du spør meg) La kjøttet hvile før du skjærer det opp i skiver, pastaen kokes underveis.

Pasta, med soppsaus, masse revet parmesan over, og kjøtt på toppen er virkelig bare himmelsk godt. Og så enkelt! ♥

Enjoy ♥

12 kommentarer
  1. Hei Lene 🙂
   Jeg lurte på hva den blusen fra Zara heter? (som du la ut på instastory). Den var bare dødsfin!
   Det er så gøy å følge deg både her på bloggen og på insta 🙂

  2. Hei Brynene dine er så naturlig og fine nå!! Vet du har overnappet de når du var yngre og strevd med å spare de ut. Har du fått de til å vokse? Bruker du fortsatt microblading?

  3. Hvorfor godkjenner du kommentarer så fryktelig lenge etter du poster innlegg? For så å ikke svare på de?

  4. Du nekter på å ha gjort noe med leppene dine, skylder på leppestiften og sier at du samtidig ikke har noe problem med å innrømme slike inngrep. Så hvorfor slette kommentarer ang dette om du har noe å skjule? Alle ser jo at leppene dine er betydelig større nå enn før.

  5. Har veldig lyst til å prøve pastaretten! Kan du fortelle hvilken pasta du har brukt og antall på grønnsakene osv? Takk!! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg