Venus spa konkurranse – vinner

Annonse
Starter fredagskvelden med å kåre vinneren som stikker av med den fantastiske premien i Venus spa konkurransen, nemlig et Venus Sugarberry kit + spa med overnatting på Grand Hotel. 

Det var omtrent umulig å kåre en vinner ut ifra alle de fantastiske hudtipsene alle dere har kommet med. Jeg har fått så utrolig mange gode hudpleietips av å lese gjennom alt dere har skrevet. Tusen takk ♥ Anbefaler alle å gå gjennom for og lese hva andre har skrevet. Dere vet bra mye greier, jenter! Herlig!  Den vinneren jeg syntes fortjente å vinne er Bella, som kom med disse tipsene :  ♥ For å bøte ihjel-plukkede øyebryn er Castoroil supert! Det gror hårene raskere ut.

♥ Lage hjemmelagede produkter som er økologiske, prisvennlige og effektive; ansiktsmaske av honning (gir mye fuktighet) og kanel (virker antibakterielt) som etterlater huden silkemyk og glødene pga skrubbeffekten fra kanelet. Og f.eks. bruke kokosolje etter bad i stedet for hudkrem. ♥ Skifte putetrekk/ha håndkle på puten om natten. Dette vil hindre at avfallsstoffer fra ansiktet natt etter natt setter seg i nyvasket ansikt og resulterer i akne og utbrudd dagen etter. Gratulerer så mye bella, og tusen takk for tre helt supre tips- som ihvertfall jeg ( og sikkert flere andre ) kommer til å benytte oss av. Håper premiene faller i smak.  I tillegg har jeg også valgt ut 5 andre hudpleietips som falt i smak hos meg, og som jeg gjerne ville dele med dere alle sammen ♥ Fra Mukki : Stress ned, ta livet som det faller seg. Hakuna Matata 🙂 Fra Sissel : Har du krokkodillehud på leggene? Mos en moden avokado med en gaffel og smør på leggene. Avokadoen tilfører en enorm næring, og leggene har aldri vært glattere. Fra Ane : Le og smil en hel masse, ingenting er som fjeset til en glad jente.  Fra Heidi : Drikk minst 1,5 liter vann hver dag. Utrolig viktig for å gi huden nok fuktighet. Jeg har lastet ned en app for å passe på å få i meg nok vann. Fra henriette : Leppene består av døde hudceller de også, du kan enkelt skrubbe de ved å blande olivenolje og sukker, vips – silkemyke lepper! Samtidig må jeg legge til at produktene fra Sara Happ er ekstremt bra og drøye i bruk. Var ikke dette også gode tips? Håper dere også synes det i likhet med meg, og tusen takk til alle som deltok i konkurransen. – God helg – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg