Venus spa konkurranse – mine hudpleietips

Annonse Har fått inn så mange gode hudpleietips fra dere i forbindelse med Venus sin spa konkurranse, en fryd å lese gjennom. Og selv har jeg allerede plukket opp en del gode hudpleietips som jeg ikke har gjort fra før, så det er kjekt at man kan bli inspirert av hverandre. Tenkte jeg også skulle dele mine beste hudpleietips med dere. 

Mine topp tre hudpleietips : 

♥ Ha gode produkter til ansiktet i dusjen, da blir det så mye enklere og gjennomføre. Jeg har aldri vært en kløpper på hudpleierutiner (rens, skrubb osv) rett og slett fordi jeg synes det tar for lang tid. Om morgenen har man som oftest ikke tid, og på kvelden har jeg ett mål så fort som mulig : Nemlig sengen. Så nå har jeg begynt å ha tre forskjellige produkter til ansiktet i dusjen som jeg bruker hver eneste gang jeg dusjer.  Akkurat nå bruker jeg REN produkter, og i dusjen har jeg : Rosa Centifolia Express Make-Up remover, Rosa Centifolia Foaming Cleanser og Micro Polish Cleanser.  ♥ Bruk et godt serum i ansiktet før fuktighetskrem morgen og kveld. Jeg har en som lukter deilig appelsin fra Ole Henriksen. 

♥ Smør deg inn enten med olje / eller en god bodylotion hver gang du dusjer, det etterlater huden myk og glatt. Det er fortsatt en stund igjen av konkurransen, og jeg anbefaler dere som ikke allerede har gjort det, til å dele deres tips her i kommentarfeltet. Konkurransen avsluttes torsdag i neste uke.

Konkurransen :

♥ Del dine tre BESTE hudpleietips i kommentarfeltet (De fem beste hudpleietipsene vil bli annonsert på bloggen etterhvert) ♥ Den som har de beste hudpleietipsene stikker av med en fantastisk premie! Premien :

– Et Venus Sugarberry kit
– Spa pakke på Artesia SPA samt overnatting for to på Grand Hotel i Oslo.
– Her sjekker man inn, og bor en natt på Ladies Floor på Grand Hotel. 
– Badekåpe og tøfler blir lagt frem på rommet.
– Frisk frukt vil bli satt på rommet, sammen med L’Occitaine velværeprodukter
– Du får en hyggelig gave fra hotellet og www.pureskin.no ved ankomst
– Grand Hotel’s innholdsrike frokostbuffet er inkludert
– Fri inngang til Artesia SPA med svømmebasseng
– På denne pakken får du 10 % på behandlinger

Og ikke nok med det : Du får to herlige spabehandlinger gratis. Artesia Express Facial og Artesia Body Scrub. Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg