Ute på Holmen


Igår kjørte vi som sagt over Hardangervidden fra Geilo til Bergen, og hadde strålende vær hele veien. Så utrolig fint på hele den strekken, vi stoppet til og med på Vøringfossen for å titte litt. Noen som har vært der? IIIK, så høyt det er ned! Jeg har jo høydeskrekk, så ble passe svimmel når jeg stod ute på den ene steinen for å se ned. Men fy så nydelig, helt fantastisk. 
 


Absolutt det beste reiseantrekket. Maxikjole og Birkenstock, så behagelig når man skal kjøre bil så lenge ♥
Kom frem til Bergen litt før 3, og dro en tur på Måsekjæret i Sandviken hvor moren til Gard bor. Det er så fint der, med svømmebasseng utenfor leiilgheten, helt nede ved sjøen. Gleder meg til å nyte late soldager der ila dette oppholdet. Vi dro på besteforeldre besøk, hentet Poco, handlet og dro utover til Holmen hvor vi hadde en helt super kveld i solen. Passenger på høytaleren, solen i ansiktet, lime og corona og reker! Vi var begge helt enige i at det var en perfekt start på Bergensbesøket. 


Hva skal man si? Norsk sommer på sitt beste, og det aller kjekkeste jeg vet. Elsker landet vi bor i, det er så nydelig ♥
Nå har vi nettopp spist frokost ute i solen, lekt litt med Poco og nå sitter vi begge og trykker på tastaturet. Snart blir det fisketur, kajakk og soling om solen holder seg fremme. Ser noen skyer jeg absolutt ikke setter pris på, men satser på de stikker avgårde. 
Håper dere har det fint! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg