Ukens middagstips

Flatbiff fyllt med ost, og bakt i ovnen på en seng av grønnsaker.

Skjær løk og paprika i små biter, og legg de i aliminiumsfolie.

Skjær en liten grop i kjøttet, og fyll den med ost.
Legg biffen på grønnsakene, og krydre godt med salt og pepper. (Jeg bruker også gastromat.)

Pakk igjen alimuniumsfolien og stek kjøttet i ovnen på ca 225 grader i 30 minutter.
Server med bernaisesause og poteter eller ris.

Og nyt.


Så saftig og godt. mmm…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg