Ukens favoritter

God torsdag alle sammen ♥ I går fikk jeg bursdagsgaven fra pappa og stemor i posten, og den ble jeg veldig glad for! Trenger noe kosete å stå på så tottelottene holder seg varme når jeg sminker meg. Det gjør de forsåvidt uansett siden jeg har varmekabler, men dere skjønner greia – så deilig! Jeg må stå på håndkle eller lignende når jeg kommer ut fra dusjen, vet ikke hvorfor men sånn er det bare – og nå har jeg jo denne fine badematten å stå på istedet! Deilig ♥

Det er forskjellige ting dere spør meg om, både her og i andre kanaler – blant annet så er det mange som lurer på den oljen jeg la ut på instastory forrige uke. Dette har blitt mitt lille “mirakel” i hverdagen. Den heter jo Miracle Oil også, så det er vel ikke så rart. Når jeg føler at huden min tørker ut og trenger en skikkelig boost med fuktighet bruker jeg denne oljen. Både på kroppen og i ansiktet. Håret får seg også en omgang i blant, jeg har den helst i når håret er vått (og ikke i røttene) ..

Eight Hours Cream, All-Over Miracle Oil fra Elizabeth Arden

I tillegg er det min favoritt når jeg skal sminke meg og skal ut. Og dette er hvorfor ;

Av og til føler man bare at huden ikke tar til seg sminken, skjønner dere hva jeg mener? Den vil liksom ikke trekke inn, og legger seg som et lag eller som flekker – og det er jo et tegn på at huden er supertørr, noe som ikke er så rart i og med at vi bor i Norge på denne årstiden. Rett før jeg legger sminken, blander jeg oljen inn sammen med fuktighetskrem og highlight-krem slik at huden faktisk blir litt oljete. Men ikke ekkel-oljete, bare fresh oljete, og derfor får jeg en ekstra glød og shine! Og sminken legger seg på huden som en fryd, hehe.. I tillegg pleier jeg alltid å smøre inn de delene på kroppen som vises når jeg skal ut med Body Blur (farge Latte Light) og denne blander jeg alltid med oljen. Da får kroppen ikke bare farge fra Body Blur men også ekstra fuktighet og glow som bare får deg til å se supertan og fresh ut (selv om du ikke er det..) Dette tror jeg må være mine beste trisk til å føle seg sommer-fresh året rundt! Ikke mye som skal til.

Når jeg så at jeg begynte å gå tom for Miracle Oil’en min så fikk jeg nesten litt sånn pææænik! Neida – jo.. Så heldigvis var Sthlm-turen rett rundt hjørnet så jeg fikk kjøpt den på Taxfree. Kun 299,-!

I tillegg spør flere av dere om gull-hoopsene mine, og de har jeg vært så heldig å få i bursdagsgave hos vennene mine. Hvor heldig er ikke jeg?

Ekte gull! De er så mye at jeg føler jeg knekker de når jeg skal putte de i ørene.. Disse er fra Gullborgen og er helt perfekte!

Tenkte også jeg ville dele disse tre tingene med dere. En fantastisk tykk og god øyekrem fra Ole Henriksen som jeg legger på etter jeg har fjernet sminken om kvelden. Jeg kan fortsatt kjenne fuktigheten når jeg våkner om morgenen, og det føles så deilig. Og fornuftig (?)

Denne prep + prime sprayen fra Mac som man kan bruke både før og etter man sminker seg, og som gjør at sminken sitter som støpt utover dagen / kvelden. En genial liten sak.

Denne romduften fikk jeg også i bursdagsgave, den er så fresh! Jeg har samme duften i lys som jeg tenner litt hver dag for å få den deilige lukten i leiligheten. Romsprayen er perfekt når man nettopp har vasket leiligheten, eller rett før man får besøk ♥

Det lyset i samme, har holdt helt siden jul, og fortsatt ikke ferdig med det. (Ferdig med det?) Så de holder lenge! Anbefales.

Vet ikke om dette er tips som dere setter pris på, men jeg liker i hvertfall å få anbefalt sånne småting som kan være digg å ha i hverdagen ♥

26 kommentarer

Siste innlegg