Uke 15

Ukens antrekk :
Jeg var på shoot på Operataket, hvor vi tok bilder av skokolleksjonen min som relanseres i disse dager, yay! Det var supergøy, og kjekt med litt nye antrekksbilder. Min store favoritt denne våren er uten tvil jeans, pumps, t-shirt og enten en fuskepels, skinnjakke eller bomber jacket. Når jeg kommer til Oslo igjen skal jeg rett på Levi’s for å finne den perfekte vår-jeansen, gledings!

vsco-photo-1-8Ukens kosekveld :
Dette har jeg skrevet om før, men det og komme hjem til den gode stemningen jeg gjorde på lørdag var bare utrolig koselig. Fyr i peisen, stearinlys, en gjeng med gode venninner, lille gullklumpen min, rødvin, gode samtaler og tapas. Perfekt lørdagskveld. Vi ble sittende utover natten med drikkeleker og diverse, men det ble ikke ut på oss siden vi hadde Levi hjemme. Men utrolig koselig med en hjemmekveld med jentene.

Ukens kvalitetstid :
Åh uten tvil søndagen. Har ikke vært mye kvalitetstid på meg og Gard i det siste pga mye som har skjedd med oppussing, det har vært arbeidere hos oss konstant, vi har hatt besøk (det er bare koselig det altså) men vi har ikke hatt ordentlig alenetid på lenge.  Når han kom hjem fra Tallin fikk vi snakket ordentlig sammen, vi sovnet på sofaen på gjesterommet, spiste god middag og hadde fine samtaler utover kvelden. Det var skikkelig godt for oss begge to ♥ Viktig å ta seg tid til hverandre i en stressende hverdag!

Ukens oppskrift :
Jeg skal fint ærlig innrømme at jeg har 0 inspirasjon på matfronten. 0 altså! Jeg bare har ikke tid til å tenke ut nye ting, eller være kreativ i matveien. Prøvde ut en oppskrift jeg fant gjennom appen min til Elite PT, og laget den. Speltlompe lasagne, yummy! Tok ikke bilder da, men den var ordentlig god. Den må dere prøve ♥ Her er min versjon av den :

500 gram karbonadedeig
Løk, hvitløk, hermetiske tomater, tomatpuré, grønssaksbuljong

• Stek kjøttdeig og løk, og ha i de andre ingrediensene. Smak til til du er fornøyd med smaken, jeg har i en sukett eller to (kan bruke sukker og) for å få den litt søte smaken i tillegg til den salte.

• Ha kjøttdeig og saus nederst i en ildfast form, og legg lag med speltlompe og cottage cheese i mellom. Avslutt med kjøttdeig og kjøttdeig og saus øverst og avslutt med ost. Stekes på 200 grader i 30 minutter. Nytes med en frisk salat med feks ruccula, rødløk, tomat, mais, fetaost og agurk.

Ukens musikk :
Tom Odell – Magnetised, Pink – Just Like Fire

Ukens interiør :
Har ikke fått gjort så mange nye endringer hjemme i uken som gikk, men det kommer sakte men sikkert. Nå har Gard hengt opp de nye stringhyllene mens jeg og Levi har vært borte, så gleder meg til å vise dere. Forhåpentligvis kommer elektriker idag for å gjøre ferdig alt samt henge opp de siste lampene, så da kan jeg endelig vise dere gangen! I morgen får vi ny tvbenk, den vi har i dag, er alt for høy, så den skal ut i gangen. Da blir det litt mer liv der! På string hyllene skal jeg plassere fine planter og fint interiør, også må jeg finne ut hva vi skal ha på veggene.. Litt tom der merker jeg, men kanskje noen awesome postere.. Jeg tenker Kate Moss? YA! Leter fortsatt etter falsk eføy og lurer på om jeg skal bestille det på nett! Har jo kjøpt sånne svarte “gitter” vi skal ha på veggene med eføy hengene, det blir så kult. Men alt til sin tid.. (Kanskje etter sommeren? Haha.. Neida)

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetI kveld har vi bror Andreas på besøk med sin nye kjæreste. Så utrolig koselig, så her er det kvalitetstid på høyt nivå! ♥ Family first!

LOVE

10 kommentarer

Siste innlegg