Sommerfuglene er nok engang på plass i magen, og ekstra mye idag. For idag er det nemlig min tur til å lage middag / være vertinne på Folkets 4-stjerners middag! Kommer aldri til å glemme den dagen der, lenge siden jeg har hatt det så gøy. Ble mye tull og mye latter under matlagingen, håper nesten de tar med alt, haha. Så kan dere se hvor tullete jeg er.. Knis. Oppskriftene på måltidene mine kan dere se på TVNorge etter sendingen og jeg kan allerede avsløre hva jeg skal servere. Menyen min idag består av 3 retter. Forrett : Kamskjell med appelsin, avocado, rogn og babyleafs. Hovedrett : Indrefilét av kalv, hjemmelaget rødvinssaus, jordskokkpuré, spinat og shitake sopp og saltbakte poteter. Dessert : Gratinerte bringebær med Sabayonne, vaniljeis og krokan. Hva synes dere? Så det godt ut? Oppskriftene får dere HER. Om dere vil se se lite klipp av det som blir sendt ikveld, kan dere titte HER.
Tune inn kl 19.30
0 kommentarer