Tropical mood : Bikini på budsjett

Hei dere ♥ Gratulerer med vel overstått dag! Håper dere koste dere masse i går, det gjorde jeg! Nesten pittelitt nedtur å våkne i dag, siden jeg hadde en så utrolig nydelig start på dagen med fine folk i går. Men gode minner som setter seg i hjertet er godt å ha!

Jeg er jo en bikini & badedrakt jente! Elsker sånt, og har alt for mye av det. Men likevel får jeg aldri nok. Da er det flaks for meg at jeg har funnet en side som selger fine bikinier til en superbillig penge! Jeg bestilte forrige uke, og fikk hentet halvparten av det på posten idag. 7 bikinier + 1 badedrakt til rundt 100 dollar! Hallo? Det er så billig det. Er jo det det koster på VS for én. Så derfor ville jeg gjerne dele dette tipset med dere. Bikinis på budsjett, weho ♥ Det liker vi nå som sommeren snart er her!

I tillegg til disse fine, har jeg bestilt en i mustard gul, i brent orange, i grønn og en i hvit! Gleder meg til å få resten, og da kommer de på bloggen ♥ Bikini-dilla!

Nå skal jeg rusle fra kontoret, og en tur på trening før jeg skal hjem å tømme boden for klær og sko til utsalget på søndag! Er dere klare? Håper å se mange av dere der. Meraki Studio, Lassons Gate 10, kl 14-16!

46 kommentarer

Siste innlegg