Touchdown NYC

GOD, og nydelig morgen fra selveste NYC! Vi kom frem i går, og sjekket inn på fine NoMo i Soho. Check it out! Fikk det anbefalt av en venn av meg fra London. Edgy, trendy og sjarmerende på samme tid! Digger det. Så ligger det perfekt til i forhold til alt! Nå skal vi tusle oss en tur på trening, og deretter er det bare kos, kos, kos! Sol er det ute, vi skal spise frokost, drikke kaffe, shoppe i Soho, drikke vin og spise god lunsj og bare NYTE ♥ Kan forresten anbefale dere restauranten VANDAL, vi var der i går. Superkult sted!

Her kommer gårsdagens comfy reiseantrekk. Joggis, sneakers og caps.
Dressen er fra Adidas – Sko Superga – Caps COS – Jakke Kouture

Vi fløy dreamlineren til Norwegian hit, og er veldig fornøyd! Billettene var kjøpt på forhånd men vi var så heldige at vi fikk oppgradert til premium, så vi er veldig takknemlige for det. Tusen takk Norwegian! You rock.

Heldige jenter. Koste oss med god mat, vin, filmer – og jeg sovnet i 3,5 time med dyna over meg. Supernice!

Nå skal vi komme oss til trening, vi er jo litt jetlaged så det er bare å starte dagen ♥ God helg!

LOVE YA! Kisses

14 kommentarer
  1. Hei Lene!
   Tipper du har fylt opp timeplanen din, men du burde absolutt prøve Beauty & Essex om du har tid. Det er en kjempekul restaurant og lounge som jeg tror du hadde DIGGA! Google it. Kjempegod mat har de også. Bare et lite tips. Jeg var der sist jeg besøkte NYC og det var bare så bra 😀
   Enjoy!

   1. Jeg VET! Prøvd å få bord, men er fullbooket, og vært det i dagesvis 🙁 BAH. Men supertusentakk for tips <3

  2. Veldig pen hun venninnen din <3 Kan jeg spørre hva hun jobber med? 🙂 Heldig som kan reise med deg sånn utenom fellesferier osv 🙂 Har vært i New York juli og januar, juli var for varmt og januar for kaldt. Tipper mars er perfekt 🙂

  3. Enjoy NYC, babe <3 Nyt det og kos dere masse. Savner den plassen skikkelig. Håper dere får en superfin tur. Gratulerer med nytt design, såå fint.

  4. Hei1 Håper du får en fin NY tur, du ser smashing ut! Vaneligvis legger jeg bare igjen kommentarer om andre ting og du synes sikkert kommentarer som dette er slitsomt.. Meeeen. Har du tatt noe i overleppa eller har du blitt bare veldig flink å “tegne”? Ikke som kretikk, har bare vurdert litt å ta det selv men vet ikke siden det er jo noe en må fortsette med. Ha en fin ferie!

  5. Har du noen tips til oss som vil oppleve verden, men er dødsredd for å fly?! :'(
   Hvordan takler du å fly? Har du noen triks?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg