Hei i solen dere ♥ Allerede fått unnagjort litt jobb og en treningsøkt, resten av dagen går i ett bankende kjør med møter, før vi skal spise middag en gjeng ikveld. Vi skal teste ut Skur33, noe jeg gleder meg veldig til! Tenkte å dele et deilig middagtips til dere, perfekt nå til sommeren, og kan lages på grillen i tillegg til inne på kjøkkenet.
Laks med parmesansalat og blomkålpurré
200-300 gram laks per person
1/2 blomkål
1/2 purreløk
Smør
Fløte
Rucculasalat
Parmesanost
Sitron
Sitronpepper
Salt
Olje
Krydre laksen godt med salt og sitronpepper, og stek/grill den til den blir mør og saftig. Beregn 1/2 sitron pr person og hiv de på grillen sammen med laksen, disse skal grilles altså. Riv opp parmesanost og bland dette med ruccula, olje, salt og pepper.
Til purreén, kok blomkål i litt lettsaltet vann, skjær opp purreløken og miks dette i blender med fløte og smør. Smak til med salt og pepper.
Nyt en deilig, og lett sommermiddag ♥
SMIL Lene
Jeg lurte på noe som ikke har noe med maten å gjøre. Hvor har du tatt silikon, og hvor mye kostet det?
Er det lov til og ta med barn på konserten i morgen?
Dette har blitt en mat-blogg 🙁 annen hvert innlegg av mat og outfit. Skylle ikke du legge ut varierende og fengende innlegg etter at du etterlyste diverse utfordringer og tips fra oss lesere?
Ah, fikk tak i blomsterbuksa fra kolleksjonen din i dag!! Såååå glad<3
Det så veeldig godt ut! Fikk vann i munnen her jeg sitter, hehe 🙂 Tusen takk for oppskriften! Håper torsdagen din har vært fin :-)- http://www.katrineaastorp.blogg.no