Tirsdag : Hjemmekontor

Fin, fin tirsdag til alle sammen ♥

Jeg har benket meg ned foran macen på spisestuebordet, Poco ligger på teppet sitt og koser seg med en Dentastick. Idag har jeg vært i et veldig spennende møte, så hodet mitt bruser nesten over av idéer og tanker. Må bare få skrevet det ned mens jeg har det friskt i minne. Ute er det litt halvdårlig vær, i tillegg til at det begynner å bli småmørkt- og da er det så deilig å sitte inne i joggisen med en varm kopp te. Det første jeg alltid gjør når jeg kommer inn døren- er å skifte til joggedress. Det skjer ikke at jeg går inne med noe annet, hehe.. MÅ ha det supercomfy når jeg kan. 

Er det rart jeg koser meg med hjemmekontor her, eller? Selv om det til tider er kjedelig og jobbe hjemme alene- er det utrolig deilig også ♥ 
Er så fornøyd med bordet fra Dinesen og replicastolene av Eames DSW. Bordbena er fra Hay. Også et lite tirsdagsmil fra meg og lille Pocoelskling ♥ Han var så lei seg da jeg gikk fra han tidligere, lå og skalv stakkar. Huff, da er det jammen ekstra godt og komme hjem igjen. Når jeg vet hvor glad han blir! Men sånn er det jo med hunder, de blir jo triste når man går fra de. Likevel så skjærer det jo i hjertet. Tror ikke jeg er helt klar for å få egen hund enda, hehe..


Haha, en som litt ufrivillig ville bli med på bilde, søtingen. Må bare få lov å skryte av disse joggedressene fra BIK BOK, til kun 199,- pr del. Så ufattelig myke, tynne og gode. Fantastisk å gå rundt i hjemme.


Jeg har den i grå og i rød- og elsker de!

Nå får jeg fortsette på det jeg skal gjøre her. Klokken syv er det duket for juleverksted/gløgg og baking hjemme hos Hegemora, så kos ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg