Time to ask questions

Latterlig digg med ny uke når solen stråler som aldri før. Så godt å starte dagen på tur sammen med Levijenta mi ♥ Nå er det fryktelig lenge siden vi har kjørt spørsmålsrunde, så tenker det er på høy tid! Så nå er det bare å fyre løs med hva enn dere måtte lure på, og ha på hjertet. Så er spørsmålet om det ønskelig at jeg svarer i innlegg, eller med en vlog? Gleder meg ♥

Tights fra Adidas – Sko Nike – Jakke Bjørn Dæhlie

53 kommentarer
  1. Hvem er det du dater? (ref. til eiendom og hjem sin kommentar på snapp da han var å fikset noe på kjøkkenet ditt: hvem er det du dater nå, Lene?) 🙂

  2. Har du lipfillers?
   Hva brukte du konfirmasjonspengene dine på?
   Hvilke vipper har du?
   Hva synes du om plastiske operasjoner?
   Hva synes du om the kardashians?
   Tar du solarium eller har du tatt det før?
   Hvor mye shoppet du som ung?
   Har du noen gang slanket deg, og har du noen tips?
   Btw elsker deg og bloggen din<3 du er en inspirerende jente<3

  3. Hei! I og med at du ikke har noen høyere utdannelse, er du av den grunn bekymret for at når en dag når muligens interessen rundt deg og blogg dabber, så vil du ha ingen ting å falle tilbake på?

   1. Utdanning er ikke alt. Det å ha så mye erfaring som Lene har, det nettverket og alt hun kan putte på CV’n sin av jobb oppdrag & kolleksjoner. Mvh en som nylig har fullført bachelor av ledelse.. og de vil ha ledere med erfaring og kunnskap, ikke universitetskunnskap. Derfor skjønner jeg ikke den greia “når oppmerksomheten dabber av” for .. du har så utrolig mye å vise til at om det er noen som heller burde stresse over karriera er det noen av de leserne som henger seg sånn opp i det. Sorry for utblåsningen men lets be fucking real.

  4. I innlegg! Det er så vanskelig å finne frem i en video med spørsmål.. Men gjør flere videoer for det er gøy og du er så flink!

  5. Svar gjerne med en vlog! 😀

   – Hvordan ble du og Espen Hilton kjent? og hvor lenge har dere kjent hverandre?

  6. Hørte du var sammen med Gard på Sognsvann i går, er du sikker på at dere bare er gode venner? Hehe! Jeg liker dere i så fall!

  7. – Det virket som at bruddet mellom deg og Jørgen kom veldig brått på og at det ikke har vært særlig gode følelser i fobindelse med bruddet. Hva var det som skjedde?

   – Hvor skal du flytte når du må ut av leiligheten? Hvordan går det med jakten på ny leilighet?

  8. Svar i innlegg! 😀 Jeg lurer på om du har fylt noe i leppene dine, eller om det bare er sminke som gjør at de ser større ut? <3

  9. Hvordan går det med leilighetsjakten? Kan du si noe om hvilket budsjett, størrelse og stil du er ute etter i denne omgang 🙂 evt hvilke tanker du har i denne prosessen

  10. Har du noen gode ideer til sommerferie med kjæresten, du er jo så bereist av deg. Kravene er øl, shopping, sol og strand.

  11. Hvor har du fylt leppene, og hvor mye har du i? Hvor ofte gjør du det?

   Kan du fortelle litt om vennene dine? Hvorfan er de ulike venninnene dine? Hvem “bruker” du til hva osv?

  12. Skal kjøpe ny mac, og ser du har macbook. Er du fornøyd med denne? Og hvilken farge har du hehe? god klem

  13. Lene mor, når klokken og dato kommer du til å være på strømmen storsenter for den nye Bikbok kolleksjonen? Fra-til kl? 😀 vet ikke helt hva jeg ønsker å si deg men vil veldig gjerne hilse på deg! Klemmer x

  14. Hei lene! Jeg blir veldig inspirert av bloggen din 🙂 jeg har noen spørsmål og noen innleggsønsker:
   – Kan du lage mer detaljerte innlegg om trening? Styrketrening og kondisjonstrening 🙂
   – Kan du lage flere innlegg med div. anbefalinger om Oslo? Ting å gjøre, utesteder, butikker, turområder…
   – Jeg er interessert i leilighetsjakten din! Hvilke områder vil du bo i, og hva ser du etter i en leilighet?

   Klem Jente, 27 Oslo

  15. Har du noen gang fått tilbud om å være med i programmet bloggerne på tv2? Om ikke, kunne tenkt deg å sagt ja om du fikk tilbudet?

  16. Hvilken farge på vita liberata bruker du? medium el tan✌️️ Og hvilken selvbruning bruker du til ansiktet?Du er alltid så brun og fin

  17. Må påpeke at dette ikke er ment som noe slags trolling.

   Hvordan kan du påstå at “man aldri får nok proteiner”, og anbefale folk å trene trappemaskiner?

   Er du med på sunn fornuft-palaten? Om ikke, hvorfor?

   Grunnen til at jeg spør er fordi så vidt jeg vet er du ikke utdannet PT eller har noen bakgrunn innen ernæring. Burde man ikke da som blogger trå varsomt og ikke komme med anbefalinger til hverken trening eller kosthold? Heller kanskje skrive; for meg så funker ditten og datter, eller “jeg liker”, fremfor å anbefale?

   1. Helt enig med deg her! Protein lagres ikke i kroppen og det kroppen ikke trenger omdannes til fett. Så jeg bil absolutt si at kroppen kan få for mye proteiner. Man skal være forsiktig med hva man skriver

  18. Kan du ikke fortelle kort hva som skjedde med deg og Jørgen? Vi er jo sååå nyskjerrige av oss!!! Gjerne svar i vlog, det er så hyggelig <3

  19. Hei,

   Du må gjerne svare på denne her og ikke i spørsmålsrunden! Sitter å vurderer å kjøpe en Apple Watch må. Husker du har en? Hvordan er den, fornøyd og bruker du den mye eller er det ikke noe å være spesielt begeistret over? Tenker i så fall serie 2! Takk for svar 🙂

  20. Holder du og Gard på igjen?
   Hvem var det som gjorde det slutt mellom deg og Jørgen?
   Hvor fyller du leppene, og hvor mange ml. har du?
   Er det en grunn til at du har unngått å adressere spørsmålet om leppefillere frem til nå?
   Hvor lenge kommer dere til å dele på omsorgen for Levi?
   Hvis du skulle studere noe i fremtiden – hva ville det ha vært?
   Er det mange av vennene dine som er høyt utdannet?

  21. Vil gjerne ha svarene dine på video 😀

   • Hvilket kamera bruker du?
   • Har dere i vennegjengen kjent hverandre lenge, og kommer fra samme plass?
   • Hvordan type stil tror du du blir å gå for i dem nye leiligheten? Skal du F. Eks ha samme type gulv som må? Blir det i samme fargekoder osv?
   •Kunne du tenkt deg å være med på Bloggerne?

   Elsker å lese bloggen din. Får masse god energi av deg, spesielt når du legger ut videoer. JA til flere videoblogger 😀 klem fra Tromsø

  22. Hei 🙂 Har du noen spørsmål.
   Er du forelsket akkurat nå?
   Hva er dine tanker om å få barn? Tenker både når gjelder det å videreføre familien, gi foreldrene dine besteforelder rollen, men også skape egne barn. Men også det å leve et barneløst liv. Tenker rett og slett bare på dine refleksjoner rundt dette.

  23. Hei kjære 🙂
   Hvilken klinikk utfører du Restylane i leppene hos?
   Og hvilke tanker har du om at du den siste tiden har fremstått som en helt annen person enn det du er? Henviser til ditt personlige innlegg .
   Takk for svar 🙂

  24. Først må jeg bare spørre; hvordan går det egentlig med deg? Jeg er fast leser av bloggen din og har alltid blitt glad når det er nye innlegg. I det siste synes jeg det har vært mindre oppdateringer både på blogg og generelt sosiale medier. Forstår veldig godt at man kan gå lei og ønsker mer privatliv, så jeg har full forståelse for det. Men ønsker gjerne å spørre om hvordan du har det, om det er noe nytt og hva dine planer videre er?
   Stå på, fina

  25. Hei! Jeg vet du garantert ikke kommer til å svare, men jeg lurer så på hvorfor slikt skjer. Det gjelder deg og Jørgen, dere var sååå forelsket og sa det var det beste som har skjedd i livet ditt, men plutselig ble det slutt? Var alt det fake for oss lesere og du egentlig skjulte dine ekte følelser, eller var han utro, eller ville du bare helt plutselig være alene? Jeg føler det er fake, å det gjør at jeg ser på deg en annen måte, så vær så grei å svar på dette spørsmålet.

  26. – Har du regnskapsfører? Hvis ikke, hvilke strategier bruker du for å holde orden på alt i forbindelse med å være selvstendig næringsdrivende? Som skatt osv.
   – Hvilken av avgjørelsene du har tatt i år har du vært mest fornøyd med så langt?
   – Tar du lett til tårene når du er trist eller veldig glad?
   – Hvilke ting (matvarer, snacks, drinker) craver du mest for tiden? Hvilke matvarer må du alltid ha i hus?
   – Hvilke trekk utseendemessig og personlighetsmessig har du fra moren din og faren din, på godt og vondt?
   – I hvilke situasjoner er du konfliktsky og skulle ønske du var flinkere til å si ifra?
   – Hvordan holder du beina dine så fine? Sikkert et rart spørsmål, men jeg føler at mine bein ikke kan skinne like mye som dine etter barbering, lite sol osv. Er det lov å spørre om du bruker voks eller annet?

  27. Hei! Du sier at du spiser sunt i helgene, men når jeg følger deg på snap virker det som du er ute på restaurant veeldig ofte, og drikker alkohol i hverdagene osv. Hvordan klarer du å holde deg sunn i hverdagene når du spiser ute hele tiden + drikker? :O

  28. Lurer litt på hva du tenker ift kroppspress debatten som ruller i media osv om dagen? Har du noen tanker om dette og evt hvordan du kan ha påvirkning på det? Lagt spes merke til at du legger ut en del mer lettkledde og ‘drøye’ bilder i sosiale medier enn du har gjort tidligere (lest bloggen din i mange år og digger deg!)

  29. Anbefaler du å sette på vippe extensions? Og hvilket sted anbefaler du? Hva slags vipper har du?
   Hva slags leppestift er din favoritt, og merke?

   Ha en fin dag i sola 🙂

  30. Vet du hvor man kan få tak i skibuksen du har fra Bjørn Dæhlie? Den som er hvit og svart 🙂 Er det lenge siden den var i butikk?

  31. Haha, litt teit spørsmål! Men hvordan unngår du svetteringer i trange klær? Har du noen tips mot dette?

  32. Hei! Svar gjerne i innlegg, er deilig noen ganger å lese selv enn å måtte se det på vlog 🙂

   Lurer på hvor du kjøper alt det kule treningstøyet ditt, og om du kan lage et innlegg med litt inspo.
   Lurer også på hvordan du syntes din livsstil er,? Du er mye på farten, men savner du noen ganger et litt roligere liv?
   Hvordan går det med deg og Gard? Krysser fortsatt fingrene for dere to <3
   Hvor mange ganger i uken trener du? Og har du fått noe hjelp av PT med tanke på hva du spiser osv?
   Hvilken kroppsdel liker du best å trene?
   Ser flere lurer på deg og bloggerne, det hadde vært døds gøy om du ble med!! Lurer også på om du har tilgang på 4 stjerners middag episoden du var med på? Hadde vært så morro å se.
   Har du lyst til å flytte tilbake til der du var oppvokst en gang i livet ?

   Stor klem 🙂

  33. Hei Lene! Jeg har alltid lurt på hva som inspirerer deg? Hva gir deg lysten til å stå opp om morgenen, kjøpe de klærne du kjøper, valg av interiør osv.. Inspokilde rett og slett 😀 du ser alltid så smashing ut

  34. Hei, hvordan ser det naturlige håret ditt ut? har du extensions nå? kan du poste bilder av hvordan håret ditt helt uten extensions og styling ser ut? du nevnte i en post at det er knekt etc. så vil gjerne se hvor mye damage som kan skje. jeg er i samme situasjon og vurderer extenstions.

  35. Lurer på hvor bevisst du er på økonomi? Har du en rådgiver i forbindelse med det? Synes du selv at du bruker mye penger? Går det noe til sparing? (Mener ikke at du skal gå i detalj på noe som helst, da det er en privatsak, men bare lurer generelt.)

  36. Syns å huske du var i Monaco under grand prix for noen år tilbake. Var opplevelsen verdt pengene? Hvilket hotell bodde du på? Om du husker 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg