The smart way to accessorize

Annonse

SPECSAVERS + BALMAIN ♥

#BalmainxSpecsavers @Specsaversnorge #Balmain


Jeg elsker accessories – og enda mer accessories som BRILLER! Det er voksent, sofistikert, lekent, sexy, og spennende! Og det finnes så utrolig mange varianter å velge mellom. Jeg bruker briller fordi jeg ser dårlig generelt og når jeg ser tv / eller jobber på macen. Og sist men ikke minst, så bruker jeg briller fordi jeg synes det setter prikken over i’en på et antrekk, og fordi at man ser litt ekstra seriøs ut, hehe.

Jeg trives godt når ansiktet kommer godt frem, håret er lagt litt bak og man kan se konturen av ansiktet og at brillene POPPER ♥

Til min store glede har Specsavers nå lansert samarbeid med fantastiske Balmain og jeg er så heldig at jeg har fått valgt ut mine favoritter og ikke minst- får fronte det, så stas!! Jeg er superstolt over å få være med på dette!

LOOK ONE

LOOK TWO

LOOK THREE


Jeg elsker alle disse tre, og de kan brukes i forskjellige sammenhenger, og til forskjellige antrekk. De svarte er mer BOOM og business, samtidig som at de er ganske edgy og sexy, ELSK. De brunaktige er mer jobb, hjemme, og everyday og faktisk litt party! Mens de runde er mer lekne, coole og annerledes! Dere kan se hele utvalget til Specsavers + Balmain her.

Hvilket par var din favoritt? ♥

38 kommentarer

Siste innlegg