That amazingly pink set

Hei fra Flesland! Jeg sitter og venter på flyet som er forsinket, men det gjør ingenting for jeg koser med meg kaffe og jobb ♥ Så tenker jeg over hvor mange fantastiske mennesker jeg har møtt på denne turen til Bergen. Herregud Bergen! Dere er søren meg noe for dere selv, skjønne, bilde, støttende og herlige. Så mange fine jenter som kom på lanseringen i går. Blir helt matt jeg ♥ Godinger!!

På kvelden i går var det duket for Gullruten sammen med Espen. Jeg har fått låne det vakreste settet på jord av Cecilie Melli. Hun dama der tar pusten fra meg, og jeg har allerede booket henne til å lage min fremtidige brudekjole (når den tid kommer.. Hehe)

De supersøte øredobbene er fra H&M ♥ Nå gleder jeg meg til å komme hjem til solrike Oslo. Savn på fine byen og leiligheten min som jeg snart skal flytte ut av. Buu! Men synes det er veldig koselig å sitte på finn.no for å finne et nytt prosjekt! Håper det dukker opp et snart!

Suss og klem i fleng til fine jenter som leser bloggen. Og Bergen – takk for nå, dere har gått meg så mye glede helt siden torsdag!

20 kommentarer

Siste innlegg