Taco with a twist

Fra en taco-elsker til en annen. Det skal faktisk sies, det er inget sted i verden (så vidt jeg vet..) som lager bedre taco enn vi her hjemme i Norge. Det er i hvertfall min mening.. Jeg er en taco-freak, og kan gjerne stappe det i meg to ganger i uka. Lett. I alle mulige varianter, og også lage pulled pork nachos med bbq-saus som også er en favoritt. Det finnes mange måter å lage digg taco på. Men jeg fikk meg vel en real oppvekker på taco-fronten da Kim, min venninne smekket sammen det beste taco-tilbehøret jeg har spist i mitt liv da vi var på fjellet i februar.

Fredags-tacoen eller hverdags-tacoen har fått en HELT ny mening takket være henne. Ditt magiske kvinnemenneske, Kim ♥

Siden har jeg stappet i både venner og familie dette herlige måltidet og samtlige har blitt hektet, så ja – jeg foreslår at Kimlager en egen taco-bok! Denne tacoen skal jeg nå dele med dere. Bare hyggelig, hehe.. Jeg elsker pulled pork til taco shell, så det er det dere får servert her.

Dette trenger du ;
Pulled pork 
Taco krydder
– Smelles i ovnen, og rives opp med to gafler, så tilsetter du tacokrydder og vann og lar det småkoke i en kasserolle

Over til Kim’s-amazing-salsa-love ;
Mango
Granateple
Rødløk
Hvitløk
Chili
Lime
Koriander
Salt & Pepper

Guacamole regner jeg med de fleste kan, men slenger den på likevel ;
Avocado
Lime
Salt & Pepper
Finhakket rødløk
Hvitløk

Og noe mer enn dette trenger man ikke av grønnsaker i hvertfall. Jeg elsker å toppe med masse ost og vanlig rød salsa fra glass (men det er fordi jeg ikke orker å lage salsaen fra bunn når jeg først har brukt tid på mangosalsaen) Rømme er sikkert også digg til! Blir sulten bare jeg skriver innlegget jeg altså. Bare gled dere! Nå blir dere hekta!

YUMMY!

20 kommentarer
  1. Anbefaler deg å prøve jamaicansk taco! Santa Maria har de forskjellige ingrediensene, så bare søk det opp på nett. Helt nyyyydelig!!

  2. Det så godt ut. Skal prøve ut en gang.
   Må først teste ut nachosen din da..jeg har ikke kommet så langt enda.

  3. Hvilket merke og hvor kjøper du pulled pork? Jeg har kjøpt det en gang og det synes jeg var bare kvalmende Men denne oppskriften virker frisk og god og da kunne jeg tenkt meg det beste og møreste kjøttet

   1. Åh ? Jeg elsker Pulled Pork – tror det kommer helt ann på hva du har det sammen med kanskje? 🙂 Du må teste! YUM

  4. Ååå dette fikk jeg vann i munnen av! Dem salaten ser sykt god ut 🙂 hvilket merke kjøper du lykkes pork fra? Jeg har alltid hatt lyst til å smake på ordentlig mexikans taco, spiste du ingen gode der? 🙂

   1. Den er helt rå! PRØV! Mmm jeg tror det er Tulip? Jo, spiste i Mexico men tror vi var litt uheldige. Noen tørre små fajitas med kjøttbiter og litt kål – nei takk 😀

  5. Spiste du ikke taco i Mexico ?? Syns tacoen der (med mais tortilla og mais nachos) er mye bedre enn norsk taco. Og alle landene i mellom-amerika har sykt god taco, DEN guacemole-mixen og små biter av mango og kokosnøtt – NAM!! siden du syns norsk taco er aller best; hvor i verden har du smakt taco som ikke er like god ?

   1. Jo, den var jeg ikke imponert over – men som jeg skrev til en annen, mulig vi var uheldige 🙂 Norsk taco er vinner for meg foreløpig! 😀 <3

  6. Åh, jeg elsker taco with a twist! Men hei, ingen taco uten maispurè! Etter å ha hatt det til èn gsng, blir tsco aldri det samme uten. Ha mais i en liten panne sammen med en dæsj smør. Stek lett før du heller i litt vann som skal kokes ut. Når vannet er vekke, smell i litt creme fraiche, litt saøt og pepper og mos med stavmikser. Et voila -svimlende godt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg