Sweet & chili bacon

God morgen til mine fantastiske, varme lesere ♥ Wow for noen kommentarer i går, og for et engasjement. Dere altså, dere er så gode som tar dere tid til å legge igjen kommentarer her. Det gir meg så utrolig mye! Takk ♥

Forrige uke spurte jeg om litt frokost-tips, og det var veldig mange deilige forslag, mmm! Vet hvor jeg skal klikke meg inn når jeg må ha litt frokost-inspo. Rett i kommentarfeltet! Godt vi kan inspirere hverandre. Det var én oppskrift som gjorde at jeg måtte teste den i går, og gud bedre meg. Det er altså noe av det bedre!! Mmm, gjett om J skal få det til frokost i helgen. TO dager på rad, det kan jeg love dere.

14963561_10158215591565355_419222285_oHello there amazing breakfast ♥

Silje Skivik, du er genial! Takk for en nydelig oppskrift, og ikke minst for at jeg får lov å takke deg med fullt navn her på bloggen. Heldig han kjæresten din som får sånn frokost, det skal min også få fremover.  Har du funnet på dette selv? Og har du flere på lur? Del gjerne, hehehe..

Sweet & Chili Bacon ala Silje :
– Legg baconskiver på bakepapir
– Strø over med chilipulver, pepper og sukker
– La det steke til baconet blir sprøtt
( Jeg, som Silje steker alltid bacon i ovnen, da det ALLTID blir sprøtt og det blir mye mindre gris, try it girls!)

14964241_10158215591740355_1125991238_o15034030_10158215591745355_1892702163_o

Jeg elsker å dekke på fint, og lage til koselig i helgene med fyr i peisen, stearinlys, og kos! Og dette settet sammen med spisebrikkene og lysestaken er bare en superfin kombo ♥

(Hei Levi! Hehe, søøt)
15034430_10158215591720355_263822779_o14971619_10158215591645355_323321800_o14971458_10158215591625355_513979260_oKrystallglass Åhlens – Lysestake – Salt & Pepper Bøsser – Spisebrikke Interior-butikken – Bestikk Lagerhaus – Lysestake // fat til lysestake – Sett med skål, kopp & eggeholderGlass

Ved flere anledninger har jeg spist eggerøre som er så god at jeg nesten ikke har visst hvor jeg skal gjøre av meg, men aldri fått den til på samme vis her hjemme, helt til Silje delte fremgangsmåten med meg! I Barcelona smakte jeg en sånn type eggerøre MED parmesan, og det var bare helt himmelsk. Here goes :

Parmesan eggerøre :
– Visp egg og melk sammen (Silje bruker en klunk melk per egg, mens jeg brukte litt mer, for å få den enda mer “grøtete” men det får være opp til hver enkelt)
– Før jeg la det i pannen raspet jeg masse parmesan i røren (og da mener jeg masse)
– Vent med saltingen til eggerøren er ferdig da saltet gjør at røren kan bli tørr (Sa Silje, og det er et veldig godt poeng!)
– Det Silje gjør annerledes, er at hun har masse deilig smør i pannen, og steker eggerøren på svak varme (2-3) lenge. Rør litt innimellom og la det stå i 20-30 minutter.

14922978_10158215591660355_826277237_o15034309_10158215591655355_1619646630_o14971497_10158215591755355_779664949_o

Altså her får man den saftigste eggerøren noensinne! Rasp gjerne over litt mer parmesanost når den er ferdig, og nyt den sammen med det fantastiske baconet!

Fest i munnen ♥ Kjenner jeg er ekstremt entusiastisk over denne frokosten / lunsjen, men det har virkelig rykket opp til å bli min favoritt. Så takk Silje!

14970967_10158215591550355_1597111852_o14975840_10158215591510355_118366504_o14976179_10158215591560355_641967559_oEnjoy fine mennesker ♥

8 kommentarer
    1. Bruker dere bakepapir når dere steker bacon i ovnen eller rett ned på stekeplaten? Blir ofte mye væske med bakepapir som flyter rundt på maten føler jeg 😛 Rart spørsmål kanskje, men må prøve denne oppskriften, så sykt god ut !

      1. Det må du gjøre 🙂 Nei, jeg synes det ikke var så mye engasjement rundt Weekly Column jeg, så da tenkte jeg at jeg kanskje skulle droppe det 😀 Var det dumt kanskje? <3

    2. Hei igjen, andre gang på to dager jeg legger igjen en kommentar fy søren dette var godt, ble så fristet til å prøve, så dette ble kvelds maten min i dag. Virkelig godt altså

    3. MMMMmmm!!! Åh JA takk! Hørtes utrolig digg ut! Går til innkjøp av disse ingrediensene i dag kjenner jeg.. 🙂

    4. Åå, takk til Silje!! Gjett om jeg skal prøve dette da, herregud! Bacon og eggerøre er jo livet, og det er i grunn parmesan også, haha!! Dette skal jeg absolutt lage til helgen.. Gleder meg allerede <3 Mat er virkelig livet, hah!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg