Svar på spørsmål ♥

God mandag! Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden ♥

• Hvilken farge bruker du i Beauty Blur fra Vita Liberata?

Jeg bruker fargen Latte. Elsker den! Godt brukt som du ser! Perfekt å bruke som base under annen sminke. Gir en njudelig og frisk glød!

• Savner alle vloggene dine om klær, sminke, hår og skjønnhet! Spesielt sminkevideoene dine, synes du har så fin look. Hvilke leppestifter bruker du mest og hvilken base (foundation, solpudder osv) bruker du?

Tusen takk – så hyggelig å høre! Jeg sverger til disse to fra Mac. Velvet Teddy til hverdags, og Whirl til fest. Måtte de ALDRI gå ut av produksjon.

• Hvor henter du all energien fra? Misunner den altså! :p får du aldri behov for å trekke deg tilbake alene i perioder? Kanskje bare jeg som er sånn hehe.

Hehe. Jo, takk for det. Jeg har alltid vært sånn, masse energi og livsglede! Hvor jeg henter den fra er et godt spørsmål, jeg tror den bare bor i meg på et vis. I tillegg så er jeg glad i å trene, noe som gir meg enda mer energi. Bruke tid på aktiviteter, og mennesker som gir meg mye gir jo også energi! Når man løsriver seg fra mennesker eller livssituasjoner som er destruktive og tar mer energi enn det gir – så få man også frigjort positiv energi, lyst og livsglede!

Men selvsagt har jeg behov for å trekke meg tilbake. Jeg elsker å være alene. Leiligheten min er mitt tryggeste sted og her koser jeg meg veldig i eget selskap. Når kroppen har behov for å slappe av – får den det. Men jeg er litt rar sånn også, for ofte så slapper jeg best av når jeg lager mat, rydder eller gjør det fint hjemme ♥

• Kan du dele litt tanker om hva du generelt tenker om å finne kjærligheten? Du har så fine og reflekterte tanker 🙂

Så fint sagt, takk for det ♥ Å finne kjærligheten handler for meg først og fremst om å finne noen som gir en frihet til å være den man er. At man deler mange av de samme grunnleggende verdiene i livet og at man har trygghet i bunn i form av ærlighet, forståelse, lojalitet, respekt og kommunikasjon. Og! At man har sine egne ting og ikke er avhengig av hverandre – men at man kan fungere som et team og gjøre hverandre bedre og omfavne livets karusell sammen! Man skal jo bare få være seg selv, og gjøre de tingene man vil gjøre og som gjør en lykkelig. Og kunne dele de tingene med et annet menneske er jo en bonus, gøy og energigivende! Læringsskurven min den siste tiden på dette området har vært ekstremt bratt, og utrolig interessant! Og jeg gleder meg til fortsettelsen og læringen. Det finnes så utrolig mange fine mennesker der ute og jeg er ikke bekymret for og ikke finne kjærligheten. Har man ikke riktig innstilling, så finner man ikke det man trenger og vil ha heller. Være åpen, ha evne til å forstå andre og utstråle livsglede tror jeg er mye av oppskriften til å finne kjærleiken ♥ Så må man jo ha troen attpåtil!

• Hvordan farger du håret for tiden? Så fiint<3

Så hyggelig! Jeg har bestemt meg for å beholde min naturlige farge i bunn, det er den jeg trives best med. Striper det i blant men helst ikke så ofte da jeg liker dybden min egen farge gir. Hver gang jeg er hos frisøren tar jeg derimot et skyll som gjør at fargen blir “klar” og kald. Så er jeg flink å bruke blåshampoo innimellom for å opprettholde den kalde looken ♥

• Kan du legge ut en hair inspo post? Har så lyst å klippe det slik som deg, men tørr bare ikke. Har du fortsatt extensions for fylde, om. Hvilken type?

Hvorfor tør du ikke? Det er SÅ DIGG! Hehe. Kom an, doooo it! Jeg har aldri vært så fornøyd med håret mitt som etter at jeg klipte det. Man blir mye mer “typete” av det – og jeg tror alle har godt av en forandring innimellom. Jeg går til Meraki Studio som har Marvelous Hair Extensions og har bare tre fester på hver side fremme for å få fylde i front. Det synes jeg er fint! ♥

• Kan du legge ut flere antrekksbilder? Elsker stilen din! Lurer også på om du krøllet håret med krølltang hver dag da du gikk med krøller?

Jeg skal prøve å bli litt flinkere på det området. Helt ærlig så tar jeg sjeldent fulle antrekksbilder lengre. Det blir et antrekk her og der! Men skal være flinkere til å dele det her inne med dere ♥ Koselig at du etterspør! Ja, da brukte jeg en krølltang som er veldig tynn (tipper på rundt omkring 19mm i omkrets)

• Er du 100% singel?

Jeg koser meg om dagen! Er alt jeg vil si.. Knis!

• Når skal du begynne å blogge igjen? Savner den Lene som gir inspirasjon og innblikk i dagliglivet sitt slik som før.

Hehe – blogge igjen? ♥ Du er søt! Vet du – jeg har vært i dette gamet så lenge, og jeg kjenner nå at jeg bare skal blogge og dele når jeg føler at jeg har noe å dele. Om du forstår hva jeg mener? For meg handler det mer om kvalitet enn kvantitet. Jeg vil oppdatere når jeg kjenner motivasjon og at jeg kan by på inspirasjon for dere, og ikke bare legge ut en post for å legge den ut, om du forstår meg? Jeg trives veldig godt med den avgjørelsen faktisk. I så mange år har jeg latt privatlivet mitt feks i helgene av og til “stått litt på vent” fordi det har vært viktigere for meg å oppdatere bloggen, når jeg egentlig ikke har hatt lyst eller hatt noe å dele, og det har gått på bekostning av kvalitetstid med de jeg er glad i! Og det vil jeg ikke lengre. Ja – det er deler av jobben min å gjøre det, men ikke for en hver pris! ♥  I ukedagene så deler jeg det jeg har å by på når jeg har noe å by på og synes fortsatt at det gir meg ekstremt mye. I tillegg så har jo instagram blitt en stor del av det hele også, og det synes jeg at jeg er litt flinkere å dele mer!

• Vurderer du å flytte hjem etter hvert, slik som Henriette og Egil?

Jeg kommer aldri til å flytte hjem! (Sorry pappa!) Hehe. Om jeg skal flytte, så blir det til utlandet i såfall. Henriette og Egil er jo fra Ålesund, som har litt mer å by på enn Midsund har. Jeg er en alt for rastløs person til å slå meg til ro hjemme og er nyskjerrig på hva verden har å by på!

• Hvordan er savnet etter Levi? Og hvordan har hun det nå?

Levi savner jeg selvsagt veldig ofte! Men vi får fortsatt jevnlige oppdateringer om livet hennes i Bø i Telemark og hun kunne virkelig ikke hatt det bedre! Hun har en toller-søster, to “storebrødre,” de er skikkelige friluftsmennesker som ofte er på hyttetur, fjellturer og teltturer og jeg er så utrolig glad for at Gard og jeg fant det aller beste hjemmet for henne ♥

• Kan du legge ut oppskrift av de deilige høstmiddagene du lager (viltgryte, kjøttsuppe osv.)?

Ja! Jeg elsker å dele mat. Ligger masse oppskrifter under kategorien “food” – og her har du viltgryte oppskriften på film! https://www.youtube.com/watch?v=K05fMKzcK54

• Er du i gang med å bytte ut bloggen som hovedkarriere? Tenker pga sjeldnere oppdateringer.

Nei – det vil jeg ikke si. Men jeg har mange andre prosjekter ved siden av som tar mye tid, og som jeg også velger å prioritere. Jeg har mange baller i luften til enhver tid og det er viktig for meg med utvikling, ambisjoner og mål. Og så er jeg så heldig at jeg kan dele inspirasjon og de tingene jeg interesserer meg for ved siden av!

• Du har så fin interiørmessig, og bytter ofte ut møbler og pynt. Men, hva er det du ikke bytter ut og har med deg fra tidligere leiligheter?

Tusen, tusen takk. Jeg bytter ikke så ofte ut, hehe – men jeg er flink å variere litt og komme med nye tilskudd til leiligheten som ikke nødvendigvis er så store, men som gjør store forandringer. Fra forrige leilighet har jeg egentlig bare med meg “kopper og kar” fra kjøkkenet, samt personlige eiendeler og klær. Han som kjøpte leiligheten min ville kjøpe den med alt av møbler og lignende, noe jeg synes er helt fantastisk og veldig mye mer effektivt for meg under flyttingen.

• Jeg lurer på det firma du jobbet som markedsleder eller hva der var, hva som skjedde med den jobben? Du fortalte aldri noe mer om det. Og har tydeligvis sluttet.
Takk for fin blogg forresten! 🙂

Du – den sa jeg opp! Det var ikke for meg. Jeg er pådriver for å prøve nye ting, jeg er nyskjerrig og ønsker å utvikle meg – men når jeg merker på hele kroppen, energien og viljen at noe ikke er for meg, er jeg veldig flink til å ta avgjørelser som er riktig. Så enkelt! ♥ Jeg hadde også mulighet til å gjøre en så rask drastisk endring fordi jeg hadde bloggen ved siden av, så sånn sett var jeg i en veldig heldig situasjon. Alt er en læring og jeg er veldig glad for erfaringen jeg gjorde meg der!

• Hvordan går det med kjærligheten? Og stresser du noe angående ekteskap og barn?

Jeg har det veldig bra om dagen ♥ Jeg stresser overhodet ikke med barn eller ekteskap, sånt skal man ikke stresse med, etter min mening er dette ting som kommer helt naturlig når to mennesker elsker hverandre og vil dele livet, og hverdagen med hverandre ♥ Jeg tar livet helt med ro og trives så godt med det!

• Hei! Har du andre prosjekter/annen jobb på gang siden du ikke blogger så mye? Eller går det på motivasjon?

Jeg har mange prosjekter på gang. Det har jeg alltid! Jeg er en sånn person, jeg må ha utfordringer og jeg trenger å utvikle meg og være kreativ på mange områder. I år har jeg både gjort smykkekolleksjon, kleskolleksjon, blogget, og jobber nå med et veldig spennende prosjekt på si! Motivasjonen er der, men som jeg skrev litt lengre opp så går det på at jeg vil dele når jeg har noe å dele. Om ikke føler jeg faktisk fort det kan bli litt “krampe” om du forstår hva jeg mener? Dette er bare helt ærlig hvordan jeg føler det ♥

Du er en inspirasjon Lene, liker å følge deg! Lurer på hvordan det går med deg om dagen, på de fleste plan og hva er dine planer fremover? Hva liker du å gjøre på en typisk fridag utenom bloggen?

Tusen tusen takk, det gleder meg å høre. Og takk for at du følger meg! For å være ærlig så tror jeg det er lenge siden jeg har hatt det så bra! Om jeg noensinne faktisk har hatt det så bra! På alle mulige måter er livet bra, og selvsagt er det dager innimellom hvor man ikke alltid er på topp – men da er jeg veldig flink å stå i det der og da, og deretter snu det til noe positivt! Det er deilig om dagen og jeg gleder meg til hver eneste dag ♥

Mine planer fremover er å fortsette og gjøre som jeg gjør, i tillegg til å utforske de nyskjerrige delene av livet, reise, være sosial, utvikle meg og nyte! På jobbfronten har jeg alltid noen planer på lur, og de får komme når tiden er riktig.

På en typisk fridag liker jeg å drikke kaffe, ha orden hjemme, være sosial, bruke tid med de jeg er glad i, trene, gå turer, høre på musikk, lage middager, og prøve nye ting! Rett og slett bare kose meg ♥

Har du operert nesen din? Syns den ser så annerledes ut sammenlignet med tidligere, og det er absolutt ikke negativt ment =)

Nå må folk slutte å spørre om dette! Ha ha! Ikke personlig mot deg som stiller dette spørsmålet altså, men generelt. Jeg har aldri gjort, eller kommer aldri til å gjøre noe med nesen min. Jeg burde kanskje ta det som en fornærmelse at folk mener det ser sånn ut?! Hehe. Nei.. Det har jeg aldri hatt behov for, ei heller aldri tenkt tanken. Og jeg hadde heller ikke hatt problemer med å innrømme det om jeg hadde gjort det. Som med silikonen! Så dette er bare oppsinn og spekulasjoner.

Jeg vil starte med å si at jeg satte pris på å høre på podkasten du var med i. Så behagelig stemme du har, og så koselig det var å høre deg snakke om hva du liker å gjøre på høsten. Du satte meg og sikkert flere i godstemning! Kan du legge ut en ny matoppskrift på noe du liker å lage? Når begynte du å intressere deg for interiør, og vil du dele ut et eller flere interiørtips? Du har en nydelig sangstemme! En ny sangvideo er sterkt ønsket 🙂 Har du film- eller serietips?

Åh, så utrolig koselig og høre. Nå ble jeg veldig glad! Jeg likte å være med i den podcasten! Kjekt og høre du kom i godstemning ♥ Jeg prøver å legge ut matoppskrifter så fort jeg lager noe nytt, eller har noe jeg virkelig vil dele, du finner mange av de under kategorien “food” ♥  Jeg begynte å interessere meg for dette allerede når jeg kjøpte min første leilighet, da jeg bodde i Ålesund. Men i forhold til oppussing og egne prosjekter startet vel denne interessen i 2013. Det gir meg så mye! Interiørtips kommer på løpende bånd så fort jeg har noe nytt å dele! ♥ Jeg har en sang på gang, hehe. Så det kommer! Film ; enkelt og greit – A Star Is Born, om du ikke har sett den! Serier er jeg ikke så god på skal jeg ærlig innrømme. Jeg ser sjeldent på sånt.. Men jeg elsker å se på Truls og Hellstrøm, og Eventyrlig Oppussing!

Hva er planene dine med bloggen fremover? Hvilken plass vil den ha i karrieren din? Du blogger ganske sporadisk, noe som selvsagt er fullt og helt ditt valg, men er det fordi du har andre prosjekter som etterhvert er viktigere, eller at du fortsatt mangler litt gnist på den fronten?

Jeg kommer til å fortsette som jeg gjør nå, til jeg føler noe annet ♥ Jeg vil ikke si jeg mangler gnist, jeg gir det jeg har å gi! Men som jeg også har skrevet over her, så har jeg alltid flere prosjekter i ermet som kanskje ikke alltid er like synlig for dere, men som er viktig for meg. Prøver derfor å finne en balanse som fungerer slik at jeg kan gjøre alle tingene jeg brenner for.

Du har en nydelig leilighet! Og åpenbart både god smak og sans for interiør. Men det virker også som at du ved hvert nye bosted bytter stil og også bytter ut alt du eier. Med det resultatet at du får en ganske upersonlig leilighet, selv om den er fresh. De fleste av oss har jo en blanding av nye og gamle eiendeler, ting vi er glad i og som blir med oss fra hjem til hjem. Hva tenker du rundt det?

Tusen, tusen takk! Jeg som bor her, må nesten få lov til å si at hjemmet mitt ikke er upersonlig overhodet! Trenger ikke være upersonlig fordi man ikke har med sofaen eller spisestuebordet fra tidligere, om du forstår hva jeg mener. Leiligheten er meg, den er personlig for meg. Møbler har absolutt ingen personlig verdi for meg, det ligger i så mye annet og jeg knytter meg sjeldent til et møbel. Mye av “jobben” min er jo å være kreativ, motivere, inspirere og med det så kommer det for meg veldig naturlig å bytte ut ting når jeg føler for det ♥

• Morro med spmrunde, lenge siden sist:) For en tid tilbake var du ganske hemmelighetsfull hva gjelder kjærlighetslivet ditt, og holdt korta tett til brystet – noe du selvfølgelig må få lov å gjøre. Er du fortsatt på datern, eller 100% singel? 🙂 Hva er dine reiseplaner fremover?

ENIG! Veldig gøy å svare! Hemmelighetsfull og hemmelighetsfull, hehe. Når man ikke har noe man føler for å dele, så er det bedre å holde det privat tenker jeg. Men har selvsagt ingen problemer med å vise frem en fremtidig kjærleik! Jeg har ikke så mange reiseplaner fremover annet enn en tur til København med jentene og hjem til jul. Godt å være litt hjemme nå!

• Hvis du tar NLP utdanningen, skal du primært bruke det du lærer i ditt eget liv, eller tenker du også å hjelpe andre? Har du noen high heels som er ordentlig komfortable? Jeg ønsker meg noen nye høye hæler, men prioriterer ofte komfort.. Hvilke sammenkomster foreslår du å samle venner eller familie til nå i mørketiden? Jeg er glad i «tema», som Halloween, Thanksgiving, jul osv. Hva har du tenkt å gi andre i julegaver og hva skal du ønske deg selv?

Da tar jeg den primært for å bruke det jeg lærer i eget liv, og for å bistå de jeg er glad i enda bedre. Selvsagt vil jeg jo dele alt jeg lærer og bruke det aktivt. Så får vi se i hvilken grad! Heels som er komfortable – nei.. Hehe. Det har jeg tilgode å finne! Jul og Thanksgiving er jo helt perfekt nå som det nærmer seg. Eller bare middag! Så lenge man er sammen, tenker jeg ♥ Julegaver har jeg ikke tenkt på en gang, hverken til andre eller hva jeg selv ønsker meg. I år tror jeg håndduker står på ønskelisten, ok jeg skal svare noe! ♥

 

Det var det for denne gang. Er så gøy å svare dere på spørsmål! Ha en nydelig uke!

4 kommentarer
  1. Det spørsmålet om julegaver lurte jeg også på 😀 Kanskje du kunne laget en innlegg om ting du ønsker deg (når du får tenkt litt på det) og tips å gi til andre? 🙂 Du har en inspirerende og god smak, hadde vært spennende å høre dine tips. Klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg