Svar på det dere lurer på

Rett fra sengen, udusjet og usminket. Idag valgte jeg å være helt naturlig og rett og slett svare på spørsmål over morgenkaffen. Her kommer første del av spørsmålsrunden. Jeg lovet meg selv og holde det kort. Vel – med meg blir det aldri kort! Veldig gøy å svare dere selv om jeg såvidt hadde fått dratt opp øynene, hehe.. Resten kommer enten i vlog eller i tekst ♥

Og med det vil jeg også ønske dere en god helg når den tid kommer! Love ♥

25 kommentarer
  1. Finner ikke den hvite kjolen du la ut på instastory på hm sine nettsider. Er det hm trend? Kjøpt i butikk?

  2. Hei Okei-dette er d beste jeg noen gang har sett av deg på bloggen!så avslappet og naturlig du var her! Utrolig fint å se Ha en god dag

  3. Veldig flott og inspirerende videoblogg! : )
   Alle de kommentarene fra tidligere innlegg, hvor flere mener at du blogger om mye av det samme, og ” mangler” motivasjon er fullstendig tullball!
   Ingen mennesker går gjennom dette livet med motivasjon, lyst og glede til å jobbe til jobb/ skole 5 dager i uken.
   Tvert imot ser jeg heller mennesker her i Oslo som er slitne, sure og stressa overtalt, så det dine lesere skriver til deg, som er ” negativt” synes jeg du virkelig burde ta med en klype salt! ; )
   De er pokker meg ikke bedre selv!

   Jeg synes det er svært beundringsverdig at du venter med å få barn, selv om du er over 30. Altså jeg er 23 blir snart 24, og ja jeg er ung, men jeg har aldri hatt spesielt lyst på barn. Det kan hende jeg bytter mening når jeg er 30- 40 et sted, men det får tiden vise.
   Man hører og får meg seg når folk rundt seg eller i samfunnet får barn, eller gifter seg, men det store spørsmålet er, hva foregår egentlig bak de fire veggene?
   Et ekteskap som vises på facebook eller sosiale medier, kan være et helvete bak kameraet.
   Dessuten er det INGEN oppskrift, og da mener jeg ingen, på hvordan livet skal være.
   Om man er særboer, samboer, gift, ugift, kjæreste, bor hver for seg selv om man er gift, bli kjærste med en mann med et barn, eller omvendt osv.
   Når jeg var tenåring så jeg for meg at jeg skulle bli lykkelig gift og ha mange unger ( biologiske) men jo eldre jeg blir, forstår man at livet er ikke som i en prinsessefilm man tenker når man er liten jente, mtp på ekteskap og familieliv.

   I tillegg er det enormt mange mennesker som ikke ønsker barn, og heller kun en partner : )
   Klem Charlotte

   1. Tusen takk Charlotte, og jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg tar det med en klype salt – men likevel vil man på et sett alltid levere slik alle bluir happy. Men det er jo umulig <3 Så tusen takk for den koselige kommentaren din <3 Og det er heller ingen oppskrift eller garantier for noe her i livet og så lenge man gjør det som gjør en selv lykkelig, så er jo det det viktigste <3 Stor klem til deg og håper du får en herlig søndagskveld.

  4. Nydelig er du og ikke kunne man se at du hadde stått rett opp fra senga! Fresh på morrakvisten rett og slett ❤️ Ha en fiiin søndag 🙂

  5. Du er så sykt gledesspreder og søt! Elsker dialekten din, og så vimsete og morsom! Dåner! Stå på Lene <3

  6. Du er veldig søt og ekte Lene, men jeg blir helt stresset bare av å se på deg :p skjer noe hele tiden. “oysann, opps, hahha se der, jaddaaasådeeet, knuser en kopp her og flagrer i taket der” hehe.. må le litt.. En indre ro tror jeg du trenger <3

   1. Hei Lene! Synes det er helt ok med konstruktiv kritikk – men dette er personligheten min og sånn jeg er.. Så om det ikke er din kopp te, så er jo det helt ok, men jeg synes kanskje man kan holde seg for god for å kritisere andres humør/personlighet.. Min mening 🙂 Klem.

  7. Jeg begynte å lese bloggen din da du jobbet på Bik bok! Og har fulgt med siden da. Utrulig gøy å ha vært med på utviklinga fra at ingen viste om deg og til nå! Stå på! You go girl!

  8. Hei Lene! Jeg ble litt nysgjerrig på spørsmålet om kjæreste, så jeg prøvde meg på google og havnet plutselig inn på kvinneguiden. Altså.. Jeg har vært fast leser her i 8 år og forguuuuder deg – du er jo bare et sjarmtroll uten like, men så kom jeg inn på kvinneguiden(for første gang i hele mitt liv fordi jeg bare har hørt der florerer av negativitet) og leste alt mulig hva folk skriver. Noen folk har jo mistet det HELT, de legger virkelig inn en innsats for å finne negative ting om folk… Lene, du er helt nydelig. Og jeg har tenkt ekstra mye på hvordan det går med deg i det siste, nå med coachingen og alt, og på en eller annen måte føler jeg meg som en skikkelig stolt leser nå. En stolt leser som er så heldig å ha deg som mitt store forbilde: en skikkelig ståpå-jente fra landet som uansett/tross motgang alltid sprer rundt seg med positivitet og deilig energi. I et kanskje litt for selvsikkert utsagt vil jeg si jeg er en mini-Lene fordi jeg har lært så mye fra deg og blitt så livsinspirert til å være den i gjengen som brer rundt seg med glede og energi, og samtidig stå på og gi alt for å få et best mulig liv.
   Vet ikke hvor jeg vil med kommentaren, men fikk bare skikkelig lyst å gi deg en klem!

   1. AMALIE <3 Herlighet nå ble jeg helt rørt. For en utrolig nydelig og fin kommentar. Tusen tusen takk. Man får litt hard medfart i blant som man bare må lære seg å stå i. Men en dag får man vel nok av det også… Jeg forstår meg ikke på motivet til menneskene som sprer usannheter og skriver negativt om andre på generell basis. For meg er det helt uforståelig. Men TAKK for at du er den leseren DU er! Og for at jeg er ditt forbilde – det er utrolig stort for meg å høre. TAKK <3 <3 Stor klem til deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg