Sunne pannekaker

Hei onsdag, du kom fort ♥ Solen den skinner som aldri før altså, det er så utrolig deilig å se! Endelig, Oslo har virkelig hatt en gråværsperiode så lenge jeg kan huske. Sier ikke neitakk til solstråler i ansiktet når jeg er ute og går, deilig! Igår fikk jeg lyst på noe nytt, tenkte jeg skulle lage pannekaker av vaniljesukker og sukrin med bær og kesam, men jeg hadde ikke lyst på noe søtt – jeg hadde lyst på noe salt! Derfor byttet jeg ut det søte med salt, skinke, purreløk og ost samt deilig tilbehør av grønnsaker, og det ble så godt. Derfor må jeg jo dele det med dere ♥

Uten navn-23 Uten navn-24

Uten navn-18 Uten navn-25
Johanneskjernemel og sesammel finner du på helsekostbutikker, dette blander du med eggene og har i salt. Ha i purreløk og skinke i røra, og stek de i en panne med olje eller smør. Røren er ganske kladdete og tykk, og du må gjerne jobbe litt med stekespaden for å få en fin form på de. Når du har snudd pannekakene én gang, kan du strø over ost, og legge på lokk å la det ligge i noen minutter slik osten smelter.

Til tilbehør skjærte jeg opp agurk og tomat, og lagde avokadokrem av 1 hel avokado, lime, salt og pepper. Full fart i blenderen og voila! Strø litt skinke på toppen og NYT!

Tips : Vil du ha dette som en dessert eller som frokostpannekaker i helgen, bytter du ut salt med litt vaniljesukker og sukrin / evt sukker, bær, og kesam eller cottage cheese. I know I will ♥

2 kommentarer
    1. Salt og ost er usunt og ikke noe en som er opptatt av kosthold/trening/resultater ville konsumert. Derav er også mel usunt for noen også. Sats heller på bananpannekaker eller proteinpannekaker.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg