Sunday pizza

Hello sunday!
16388680_10158651298365355_1088423121_o16388606_10158651298225355_1688943656_o16443204_10158651298115355_49087242_oI dag har det virkelig vært chill søndag i heimen altså, deilig! ♥ Jeg har fått helt fullstendig dilla på en spesiell pizza den siste tiden, har laget den 3-4 ganger de siste ukene, og måtte bare lage den idag også. Den er så god, og absolutt ikke innviklet i det hele tatt. Jeg kunne nok laget den med hjemmelaget bunn, men jeg synes faktisk den jeg bruker fungerer veldig bra, da den er tynn og får en sprø herlig skorpe (med masse ost på, yummy)

Jeg elsker jo alt som har med trøffel, parmesan og sopp og gjøre. Fullstendig hektet! Så jeg har laget en egen liten pizza oppskrift. Pizza med trøffelsaus, sopp, mozarella, parmesan og prosciutto di parma skinke. Dette er herlig helge-mat ♥

16442826_10158651297220355_1488899869_o16409507_10158651297275355_1409966645_o16442908_10158651297155355_362510347_oSteg 1 : Sett på ovnen, 200 grader
Steg 2 : Lag hvit saus med salt, pepper og trøffel olje
Steg 3 : Fordel sausen utover den ferdige pizzabunnen
Steg 4 : Skjær opp sopp og legg den over hele pizzaen
16409018_10158651297580355_1884535026_oSteg 5 : Strø på med massevis av deilig mozarella ost
Steg 6 : Legg prosciutto di parma skinke på toppen og la den stå i ovnen til osten blir gyllen og du ser at kantene begynner å bli sprø
16409656_10158651297670355_1928233946_o16409533_10158651297810355_1472617165_o

Steg 7 : NYT!

16442859_10158651297725355_2116915685_oBehind the scenes!

Veldig enkelt og greit, og veldig raskt gjort. Her er det kun hvitsausen som krever “litt” tid, ellers er det kjempeenkelt. Try it out. Nicholas Vahé har en god trøffel olje forresten, ellers har de det sikkert på Oliviers også, og andre steder med gode olje etc ♥

Søndagskos i heimen. Håper dere har det bra! ♥16443003_10158651298530355_1625996141_oSUSS

25 kommentarer
    1. Så kjempe deilig ut ! Litt dumt spørsmål, men hva mener du med hvitt saus, som i smør, mel og melk bare? Lager du den veldig tykk? Og hva er i det lille glasset du holder i , salt ? 🙂 Må prøves i morgen! 😀

    2. Hvorfor svarer du ikke på hva som skjer med deg og Jørgen? Det er vel like greit å bare være åpen og si ting som de er?

    3. Nå må folk slappe av da. Poster du noe om din kjæreste hver eneste dag? Kanskje han er på forretningstur eller kanskje hun bare var gira på en helg med venninner? Og dersom det så skulle være slutt så vil jeg tro at dette blir fortalt når og om hun vil det!

      Yndlingspizza, forresten:) Såå godt, dog bruker jeg rød saus og masse ruccola. Mmm

    4. OMG! Så mange spm rundt deg og Jørgen!
      Forstår at folk er nysgjerrige men kan ikke alle sammen bare roe seg ned litt, og la dama ha litt privatliv!
      Betyr ikke at hu skal brette ut alt bare fordi hu har en offentlig blogg.
      Om det er noe og hun vil dele så gjør hun nok det med tiden, vis litt respekt folkens. Merker jeg ble veldig provosert over kommentarene her!,

    5. Jeg blir så lei meg av å se at så mange mener det er greit å avhøre deg om privatlivet ditt. Håper alt står bra til, og at du ikke føler deg presset til å svare på noe før du eventuelt er klar for det.
      Vi lesere har ingen rett til å få svar på noe.
      Klem til deg <3

    6. Hei! Lurer også på hva du mener med den hvite sausen? Vanlig hvit saus med trøffelolje i, evt hvor mye? 🙂

    7. Du må prøve å legge skinken på etter pizzaen er ferdig stekt, da er det enda bedre 🙂 Da blir ikke skinken hard 🙂

    8. Lene. Du må svare meg 🙂
      Vi har bygd oss italiensk bakerovn og jeg skal ha venninner på pizza på fredag. Jeg har lyst til å teste trøffelsausen din med lurer litt på sånn ca. mengder du har oppi?
      Hvor mye trøffel olje på hvor mye hvit saus? (har aldri brukt trøffel olje før jeg :p)

      1. Hei, du bare smaker deg frem med oljen, ta litt og litt! Den er ganske sterk på smak 🙂 Så gøy med italiensk bakerovn 🙂 ENJOOOY!

    9. Denne pizzaen har akkurat blitt tatt ut av ovnen! Jeg gleder meg til hjemmealene-helg og samme middag i tre dager 😀 Trøffeloljen jeg fant er den samme som du har, og det er en helt ny smak for meg, men jeg tror dette blir helt fantastisk uansett.

      Helgeklem til deg!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg