Storfjord Hotel og bryllup

Åh, nå er vi tilbake hjemme hos familien, med både Poco og Kari. Så kjekt at Kari får møte alle mine, vi var jo på lunsj med mamma og Andreas tidligere idag også- såå kjekt ♥ Ordentlig familiedag.  Sitter igjen med så mange fine minner fra bryllupet til Kine og Fred, hotellet og hele opplevelsen. For et sted- jeg er helt frelst! Alle hotellgjestene fikk egen suite, vi fikk til og med med stor terrasse og DEN utsikten. Helt fantastisk, ble bare helt overveldet da vi kom inn på rommet. Bryllupet var så koselig, veldig mange fine taler, nydelig mat og veldig god stemning. Har tatt masse bilder til dere som jeg vil dele ♥ – Rommet vårt –
Hvor søtt er ikke det, å kalle rommet for stikkelsbær? Skjønt!
Fint, eller hva? Anbefaler absolutt å ta en tur hit, til disse nydelige omgivelsene!  – Gårsdagens bryllupsantrekk – 


Kjole By Marlene Birger – Sko Zara – Veske Proenza S – Accessories Glitter

Fikk heldigvis dratt en tur til flinkeste og snilleste frisør Elisabeth på Hendrix Hair før vi dro til Midsund. Fikk tonet ned blondfargen litt, slik den ble mer naturlig – litt beachblond på en måte. Liker det så godt! I tillegg byttet vi ut extenionshåret med to nye farger. Litt mørkt innimellom for å få spill. Elisabeth rocks! ♥ Ring henne på Hendrix Hair Pilestredet, om dere vil ha time! (Sponset behandling)

– Meg og Gard – 


♥ Utrolig morsomt bordkort igår, haha- ler!

Maten var himmelsk! Koste oss så mye igår.  Nå skal vi nyte etterimiddagen og kvelden med familien her, håper dere får en finfin søndag!  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg