Start achieving your goals

BUCKET LIST – er noe jeg aldri har hatt, eller i hvertfall ikke skrevet ned. Jeg har vel alltid hatt noen mål og ønsker i bakhodet, og nå tenker jeg at jeg gjerne vil dele de med dere. Det er så mye jeg vil oppleve før jeg forsvinner fra denne verdenen! Jeg elsker å reise, oppleve, møte nye mennesker – så min bucket list handler mye om ting jeg vil oppleve!

La drømmene dine bli virkelighet
Sett deg mål, å få tips av andre underveis
Bli inspirert av andre, som kanskje deler de samme målene
Det kan være de enkleste ting, eller det kan være større ting som man må spare til for å få til
Man lever bare én gang, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Oppleve det som verden har å by på.

… Her er noen av mine ønsker, drømmer og mål … 

Besøke New York City i julen
/ fordi det alltid har vært en liten drøm, helt siden jeg begynte å se de fine Alene Hjemme filmene. Rusle rundt i New Yorks gater, i varme, deilige klær, ta inn alle inntrykk, lukter, mennesker og bevegelser. Nyte juledekorasjonene, gå på skøyter, gå i parken, drikke varm kakao, høre på herlig julemusikk fra butikkene, handle julegaver … Kanskje jeg tør å utfordre meg selv til en helikoptertur, for å se NYC fra luften ..

121130085243-new-york-holiday-rockefeller-tree-horizontal-large-gallery

Dra til Island om sommeren
/ Jeg har opplevd Island om vinteren, noe som er helt magisk. Men drømmen er og gå lange turer om sommeren, ta inn alle de fine fargene, og oppleve de varme kildene hvor ingen andre er. 

Dra til Finland, og bo på Kakslauttanen Arctic Resort
/ For å bo i en “glass igloo,” å få følelsen av å sove under åpen himmel. Og håpe på å få se nordlyset ♥

MAJOITUS_Lasi-iglut_1QUANTUM-GLASS_E-Glas_-Igloos-Hotel-Kakslauttanen_Saariselka_Finland_Visual-11__Juha-Lisakki-Koivisto

Safari i Afrika
/ Jeg elsker dyr, og drømmer om å få oppleve de fantastiske dyrene i Afrika, dra på safari og bare oppleve noe helt annet. Giraff er det jeg aller helst vil se!

baby-giraffeHello? It’s me. Var han så søt?

Jentetur til Vegas
/ Det har jeg alltid drømt om, trenger nødvendigvis ikke være der så lenge – gjerne kombinere det med andre reisemål. Men Vegas må bare oppleves. Jeg har alltid hatt et aldri så lite ønske om at mitt fremtidige utdrikkingslag skal være i Vegas (så jentene har for lengst laget en sparekonto, haha.. NEIDA, jeg bare tuller) ♥

Klippe håret kort
/ Jeg har jo hatt ganske kort, men jeg mener enda kortere. Det er så edgy og kult, man ser veldig classy ut, også er det veldig lettvint og “snertent” ♥ Jeg vil at det skal stoppe ca 5 cm fra haken. Det tror jeg kan bli superkult. Jeg må bare tørre først!

Sove under åpen himmel
/ Dra til fjells en fin sommerdag, sove under åpen himmel, bade i iskaldt fjellvann, lage mat på primus, fiske fisk og nyte det vakre landet vi er så heldig å bo i.

Gifte meg
/ Oppleve dette én gang i livet. Jeg tror på å finne den rette, for så å velge og dele livet sitt med den personen. Er det riktig, finner man alltid motivasjon og lyst til å få det til og holde resten av livet. Man må huske å vanne sitt eget gress, for det er ikke alltid grønnere på den andre siden ♥

Oppleve Coachella
/ Dette skal jeg gjøre en eller annen gang, om ikke så alt for lenge.

Lære meg et nytt språk
/ Jeg drømmer om å lære meg fransk. Det er det mest sjarmerende språket jeg vet om ♥

Roadtrip i USA
/ JEPP. Det skjer. Og gjerne over en periode på 3-4 uker, bare for å være sikker på at jeg får med meg alt. Grand Canyon er et stort ønske.

Luftballong
/ Skjønner ikke helt at dette er på min bucket list, siden jeg har høydeskrekk fra en annen verden. Men tenk for en magisk opplevelse, dette må jeg bare gjøre.

Dubai-Hot-Air-Ballooning_1439553571

Oppleve Australia
/ Dit har jeg alltid ønsket å reise, men ikke kommet så langt – enda.

Dra på skitur i Alpene
/ Jeg har alltid elsket å stå på ski, helt siden jeg var liten jente, så å oppleve en skiferie i alpene er definitivt på min bucket list.

Oppleve alle 7 verdensdeler
/ Dette skal jeg gjøre. Punktum.

Dra til Mykonos og Santorini 
/ Dette har jeg snakket om siden i fjor sommer. Det ser så sjarmerende og magisk ut, og jeg skal få til en kombinert tur både til Mykonos og Santorini

800px-Oia,_Santorini_HDR_sunset

♥ Hva er dine ønsker og drømmer for fremtiden, har du en bucket list?

10 kommentarer
  1. Safari i Afrika Vil anbefale Kenya på det varmeste. Dra til Masaai mara på safari, bo i små hytter og grille sammen med masaaiene på kveldene, fantastisk! For så å ta turen til Nairobi hvor de har en park der du kan klappe og mate giraffene, og også et elefantbarnehjem man kan besøke. Avslutte oppholdet med noen nydelige dager på fantastiske Diani beach i mombasa Har vært i Las Vegas tre ganger, helt fantastisk by som bare må oppleves! Og Grand Canyon er beyond magisk. Må se det for å skjønne hvor stort det er! Syns du har en fin og oppnåelig Bucket list! Lykke til med alle målene dine Om du først er på roadtrip i USA så vil jeg forresten anbefale varmluftballongtur i Orlando

  2. Morsomt! Vi deler mange av de samme punktene på lista:) Fikk sommerfugler i magen når jeg leste nedover på din. Jeg jobber for å kunne reise og oppleve alt dette, så det står høyest på min liste også. Jeg reiser så fort jeg får mulighet og noen med meg, og jeg kan ikke få sagt det nok ganger; man lever bare en gang! 🙂

  3. Elsker sånne innlegg som dette!
   Har faktisk overaskende mange like som deg! Både oppleve 7 verdensdelene, men også the 7 wonders!

  4. Jag har redan strukit en sak i min bucket list och det är att få besöka Los Angeles, Kalifornien. Det var helt fantastiskt, vi besökte Grand Canyon, Santa Monica och Santa Barbara. Venice beach och Universal Studios Hollywood är ett måste om man ska besöka Los Angeles. Vi drog vidare till San Diego och gick på en konsert och såg min största idol, Demi Lovato. Vi besökte även Arizona och fick uppleva Las Vegas och övernattade en natt på Caesar palace. Det är ett helt fantastiskt hotel med ett otroligt stort casino och lyx butiker som Ysl, Chanel, Gucci etc. Det är en resa jag aldrig kommer att glömma och jag vill verkligen tillbaka. Det finns så många platser som man vill besöka att man inte vet vart man ska börja. Paris står nog högst upp på listan just nu, det hade varit fantastiskt att besöka särskilt under hösten.

  5. et liiite tips om du vurderer luftballong. Reis til Cappadocia i Tyrkia. Google it så skjønner du hva jeg mener :p

  6. hvis du vil på safari i afrika anbefaler jeg Kilima Camp i masai mara. flotte telt, god mat, flinke guider og en helt fantastisk safari opplevelse og dette til en helt overkommelig pris:) jeg var i alle fall kjempefornøyd med oppholde.
   https://www.kilimacamp.com

  7. Flott bucket liste❤️❤️ Har flydd luftballong i Portugal i følge med soloppgangen, helt utrolig… Går ikke ann å beskrive… Så det bør du prøve(tross høydeskrekk)Er selv fra Island… Og det er sååååååå mye fint å se… alle årstider, så håper du får oppleve detellers må jeg si…digger deg og bloggen

  8. Oj oj oj de igloene ! Jeg vil jeg vil!! Hehe! Las vegas måå oppleves ja, men var en skuff.. er ikke akkurat som på film :p hehe! Men, da må du bo på trump towers! Vi booket oss inn på toppsuiten der, for er det en ting Las Vegas er så er det billig :p hehe! Betalte 3000 pr natt pr par (6soveplasser, vi var 3 par). Fantastisk!! Utsikten, servicen, rommene og ikke minst badebasseng området . Bodde slik i 2 døgn og byttet hotell de 2 siste døgnene. Andre hotell er og blir bare harry, og skitten :/ gran canyon var overveldene! Fantastisk!

  9. Dette var et koselig innlegg å lese, flere tips jeg vil sette på min bucket list ❤️ Har vært på mange av stedene du ramset opp her på min jorden rundt tur. Så jeg anbefaler virkelig å oppleve safari i Afrika, det var en utrolig flott opplevelse. Ikke minst sove under åpen himmel, stjernehimmelen der kan ikke beskrives, helt magisk! Roadtrip i USA må du også gjøre. Det er så gøy. Ikke minst solnedgangen i Grand Canyon.. Anbefaler virkelig å dra til New Zeland også, folkene, naturen, byene har virkelig sin sjarm over seg. Naturen kan sammenlignes med Norge.
   Tro det eller ei, men å oppleve mer av Norge er faktisk noen jeg vil gjøre, nordlyset i nord og besøke Nordkapp blant annet. Vil også reise mer i utlandet, som du nevner over, Finland og Island. Singapore og idylliske Maldivene står også på min liste.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg