– South Beach –

South Beach ♥ – Kritthvite stender, lyst turkis hav- og søte pastellfargede badevakttårn. 
Hei dere! Og god morgen, eller dere har vel vært oppe i mange timer enda- vi har nettopp våknet.. Og klokken er litt over 7 her. Tuller litt med jetlag enda, men det er ikke så ille. Bortsett fra at vi sovnet i TO timer etter vi kom ned fra bassenget igår. Ops! Jeg pleier aldri å sove på ettermiddagen, men vi var så trøtte, varme, klamme og slitne etter en supervarm dag her, så vi tok oss en dusj og kubbet i sengen. Hadde på alarmen, slik vi bare skulle sove en halvtime- men vet ikke hva som skjedde med den underveis, hihi.. Planen var å gå på Joe’s Stonecrab som vi har fått anbefalt, men når vi våknet i 9 tiden, ble det til at vi bare ruslet oss en tur i gatene for å holde oss våken, så litt på House of Cards i sengen før vi sovnet igjen i 11 tiden. Trøttiser altså, men gud så deilig det er og bare slappe av ♥

Gikk ned på stranden tidligere på dagen, har som sagt gratis solsenger der. Det var altså bare så utrolig varmt, haha- tror det tar litt tid for oss å venne oss til denne varmen. Badet hele tiden igår, og det var jo utrolig digg. Vil nok tippe at vannet er rundt 30-31 grader, så man får ikke akkurat “kjølt” seg ned. Men det er så fint og lyst vann her, deilig! Blir selvfølgelig mer og mer vant til varmen etterhvert. Avsluttet soldagen med å gå opp på takterrassen, chillet der på en svær daybed under parasollen. 2-3 timer med sol her holder, solen er så utrolig sterk.. Idag tenker vi å planlegge litt resten av turen, slik vi vet vi får mest mulig ut av ferien ♥  Vi har en restaurant på hotellet her som heter Naked Taco, der spiste vi lunsj igår- og NAM den guacamolen de lager her.. Fantastisk! Resten av maten var også superdigg. Anbefales! Ligger på 11th Street. 


Corona til meksikansk er så godt! Ihvertfall når den er iskald, oooog har en lime ♥

Fikk sneket meg en liiiten tur på VS igår, det ligger jo en stor butikk rett nede i 5th street. Måtte bare ha den beste lukten i verden, Coconut Passion, jeg elsker den. Ble både bodyspray, parfyme og bodylotion i samme lukt, mm. Og en bikinioverdel i friske farger. Tenkte jeg skulle gå bort en dag alene, trenger noen timer der for å si det sånn. Enig? Beste butikken i verden, spør du meg. 

Nå skal vi faktisk opp på takterrassen å ta et morgenbad. Satser på vi er de eneste der nå, der er jo så tidlig ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg