Soon

Oppussingen av soverommet har jo tatt litt lengre tid enn planlagt, men igår ble selve håndverkerarbeidet ferdig, hurra! Gard skulle sette opp skyvedørsgarderoben, og da han åpnet den ene pakken, var selvfølgelig halve garderoben knekt i to! Just our luck, og kunderservicen i Ikea gav han fint beskjed om at vi måtte vente 3 dager med å få nytt levert. Det fant vi oss selvsagt ikke i, så jeg dro avgårde til Ikea, plukket ut den delen vi manglet og fikk de til å levere den igår. Vi vil jo gjerne ha ting på plass, slik vi slipper å bo på stuen enda lengre. Heldigvis var de veldig behjelpelige med det, så det ordnet seg. Når resten ble levert igår, var det en viss frøken Orvik som hadde klart å plukke feil lengde! Riktig ellers, men 201 i høyde istedet for 235cm. Er det mulig?! Jeg trippeltsjekket jo, men var mest opphengt i å ta en dobbeltpakke enn en enkeltpakke, og glemte helt av selve høyden. Dere kan tro jeg var irritert på meg selv.. Håpløs.. Jeg altså.

Likevel fikk Gard satt opp halvparten av garderoben, kommodene er på plass samt sengen, og vi er så fornøyde med den nye løsningen vs den gamle, helt fantastisk! Gir dere en pitteliten sneekpeak, men vi er jo ikke halvveis ferdig med å innrede enda. Sov på stuen i natt også, pga malingslunk og diverse, men gjett om vi gleder oss til å få på plass hele garderoben, ta på plass klærne, lage system, legge på nytt sengetøy og innrede skikkelig med lamper og pyntegjenstander. Nå har jeg bare sneket inn noen interiørting fra stuen, men tenker faktisk litt på bronse her inne? Hva tror dere? Hvitt, grått og bronse er jo en nydelig kombinasjon.. Kjekt å ha en litt annen stil på soverommet tenker jeg. Også sikler jeg jo veldig etter Missoni sengetøy, puter og sengeteppe.. Det er så fint ♥

Sengen vår er helt himmelsk, høy, myk, og jeg elsker gavlen. Kommodene har vi satt sammen selv, det er sånn man kan bygge utifra hvor stor plass man trenger. Vi har 12 skuffer på vår, og føler nok litt på at vi burde hatt mer, så kanskje vi bygger litt i høyden. Både seng og kommode er fra Ikea. Hva tror dere? Bronse, gull, svart? Hvilke farger hadde dere villet hatt inn på et ellers så rent, og enkelt soverom?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg