Hei fininger! Nå har vi nettopp inntatt et nydelig tapasmåltid. Vi satte hele spisebordet ut på terrassen, og gledet oss til en deilig middag i solen.. Dekket på, satte ut maten også BOOM, full “storm” og 0 sol, haha.. Vi orket rett og slett ikke å begynne og ta inn igjen alt, så da var det på med ullsokker og ullgensere, hihi. Maten smakte jo godt uansett, knis. Idag laget jeg litt forskjellig, litt nye ting og litt som jeg har laget før. Indrefilét, chorizopølser med stekte potetskiver, potetomelett med løk, deilig salat med fetaost, ruller med spekeskinke, philadelphiaost, ruccola og rødløk, pølser med ost, og fylt champignon. Indrefilét : Legg indrefiléten i en ildfast form med asparges, ha på salt og pepper, hvitløk og timian. Stekes på 200 grader i ca 15 minutter. Sopp : Ta ut innmaten i soppen, slik du får plass til fyllet. Stek bacon og løk sammen, ha i fløte, salt og pepper til det blir en stuing. Fyll soppen, og ha ost over. Stekes i ovnen i ca 20 minutter. Lefser med spekeskinke : Smør philadelphiaost på lefsen, ha ruccola, rødløk og spekeskinke i, rull sammen og skjær i fine biter. Chorizo og poteter : Fetaost salat : Verdens beste salat, og veeldig enkel å lage. Ruccola, fetaost, tomat og rødløk. NYYT! Potetomelett : Stek poteter til de blir møre, ha i løk o g stek den litt sammen med potetene. Hell over eggene, og strø over litt ost. Strødde også over litt bacon til slutt. Serveres med brød/foccacia og aioli. Enjoy!