Selling my wardrobe

Som dere vet, er det UTSALG imorgen ♥ Fra 13.00 – 16.00 på Verité Aker Brygge. Verité ligger vis a vis Latter, lett å finne frem med andre ord. Her vil jeg selge masse klær, sammen med Marna (Komikerfrue,) Anette-Marie Antonsen, og Anja Johansen. Jeg har lett frem alt jeg skal selge nå, og HERR E GUD det er så mye! Dere vet sånne 10 liters blanke svære poser fra Ikea med glidelås? Yes, jeg har 8 sånne stappfull i klær som skal selges. Det er både brukte klær, og ubrukte klær med merkelappen på fortsatt. I tillegg til disse 8 sekkene, har jeg gitt vekk massevis til Fretex! Så det var kanskje på tide å ta en opprydding. Litt godt også før man flytter.

Klærne jeg selger er lite brukt. Jeg selger topper, bluser, kjoler, skjørt, bukser, sko, accessories, jakker, vesker – you name it! Og det meste til 50,- Jeg vil bare bli kvitt det, så selger unna veldig billig. Noen ting er litt dyrere, jakker og litt merkeklær, men vi snakker ikke mye likevel. Max 2-300,- I tillegg så selger jeg som dere vet 2 x Alexander Wang Distressed og 1 x Proenza Schouler, samt 1 x pumps fra Jimmy Choo som er ubrukte. Dette blir jo selvfølgelig litt dyrere ♥ Men ellers er det halleluja stemning og syke priser, håper å se dere der!

Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetUten navn-1Uten navn-1Den lille A.Wang vesken selger jeg for 4500,- den store for 7000,- og Proenzaen 4500,- Send mail om dere er interessert : [email protected]

Bring CASH, og om det er krise kan vi alltids bruke VIPPS ♥ Gleder meg til å sees imorgen, det blir hyggelig! Forresten : Str på sko er 37 for det meste, og bukser xs & 25/26, kjoler xs, og topper, gensere etc xs-m..

Lille Levi ønsker dere en finfin helg!
Processed with VSCOcam with a5 presetSkatten vår ♥

10 kommentarer
  1. Heii 😉 Hva er prisen på den svarte lille veska? Kan jeg kjøpe over nett? 🙂 Har ikke mulighet til å komme 🙁

  2. ÅÅh skulle såå ønske jeg kunne komme! Uheldigvis bor jeg 10 timer unna, så blir ikke denne gangen.. Kan ikke du ha et klessalg i sommer også? Hvis du har flere klær igjen å selge da 🙂 Ønsker deg en super helg fine Lene! <3

  3. Er det ikke litt feil å selge den lille Alexander Wang vesken til 4500 når man får kjøpt splitter ny til 5000??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg