Restaurant – 360.

Idag har det vært overskyet og det har regnet, men det stopper ikke oss i å ha det gøy. Vi har gått lange turer, besøkt Dubai Marina, og Dubai Marina Mall, shoppet litt – spist herlig lunsj, og slappet av. Så tok vi oss ett bad, og gjorde oss klare til kvelden. Vi dro til bølgehotellet som det blir kalt, Jumeriah Beach Hotell – hvor vi spiste ute på en restaurant som heter 360, ganske luksuriøst, og liiitt dyrt. Men verdt det.
Vi hadde nydelig utsikt over byen, siden restauranten ligger ute på en pier i havet. Etter maten og ett par glass vin, bevegde vi oss opp en etg, hvor det var utendørs bar/lounge. Vi prøvde vår første sisha. (Vannpipe med tobakk og frukt, forbeholdt de som er over 18 år vel og merke..) Hihi. Vi valgte med jordbærsmak, spennende – men litt slitsomt også igrunn, så det ble ikke mange trekkene på oss. Men vi fikk ihvertfall prøvd det.
Nå skal vi kose oss med godteri og film på sengen, legge oss tidlig, å håpe på en solrik dag imorgen. Nok en dag med fine opplevelser.


Dubai Marina.

Idag fant jeg meg to kjoler. Maxikjolen fanget meg med en gang, synes den var så nydelig. Så nå må noen snart be meg i bryllup, slik jeg kan ta den i bruk, hehe.. Neida..

Fornøyd med dagens kjøp.


Love it!

Kveldens outfit.

Hadde både sort strømpebukse, og jakke til da.. Litt for kjølig på kvelden til å gå sånn.


Får aldri nok av dette synet.


Koser oss på tur.


Jumeriah Beach hotell, nydelig!

Snakkes imorgen dere.

Suss fra Dubai :*

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg