Mmm, nå er vi nesten nettopp ferdig å spise middag. Ble sittende rundt bordet i over én time, å steke mat på Raclettejernet er supersosialt, og så utrolig koselig. Skjønner ikke at ikke vi gjør dette oftere. Skjerpings fra nå av. Eneste negative er at det lukter som skikkelig gatekjøkken her nå, selv om vi har luftet – og fortsatt lufter. Men laaa gå! Man kan jo lage så utrolig mye spennende, men idag laget vi med ; Kylling, biffkjøtt, jarlsberg, paprika, poteter, gulrøtter, tomater og bernaisesaus. Fantastisk godt var det. Og ikke minst så kos å steke maten sammen. Det er i tillegg veldig enkelt. Eneste man trenger å gjøre er å kutte opp både grønnsaker og kjøtt og legge alt på samtidig, spørs litt hvilke grønnsaker man har. Gulrøtter feks må jo ligge en stund i forveien om man ikke koker de først. Potetene går superfort, og dt gjør resten av grønnsakene også.