Petite

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 presetMockberg, Petite ♥

Klokkene fra Mockberg er superfine, og en ny favoritt i klokkesamlingen! Jeg er jo veldig glad i det minimalistiske og enkle. Elsker detaljene, på denne ved at det ikke går rett fra uret til reimen, men at det er et ledd mellom der også. Klokkene fra Mockberg synes jeg passer til et hvert antrekk.

13187838_10157430321975355_606998015_n

Dette er klokken jeg skal ha på meg til bunaden imorgen på selveste 17 mai! Passer til alle anledninger også. Jeg prøvde den til denne kjolen som jeg skal ha på meg i bryllup senere i sommer, og den var helt nydelig til. Klassisk og enkel. I tillegg til 17 mai, bryllup og fest – er den veldig fin til hverdags også.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset
Klokkene kommer i vanlig størrelse også, mens Petit er en nyhet og kommer i 28 mm. Litt annerledes størrelse og jeg synes den satt perfekt på håndleddet. Fin å kombinere med armbånd også

Klokkene kan kjøpes både hos Mockberg, Bjørklund og Thune ♥


Nå er jeg hjemme igjen hos favorittene mine! Det var så godt og komme hjem. Fikk tårer i øynene av å se hvor glad Levi var når jeg kom hjem! Åh, smelter hjertet mitt. I går hadde lille familien skikkelig kvalitetstid, og mor toppet det hele med å sovne på sofaen midt i en episode av Game Of Thrones, hehe.. Sov ikke så mye natt til i går nemlig, så det var godt og sovne litt på sofaen og legge seg tidlig. Nå gjør vi klart til stor 17 mai fest her hjemme i morgen, vi blir nesten 30 stk! Gleder oss så mye. Alle skal ta med egne retter, vi skal også lage mat, pynte og ordne her og stemningen skal være på topp – det kan jeg love dere! Ønsker dere en fantastisk 17 mai feiring i morgen!

8 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg