Perle De Lait

Skrevet i samarbeid med Yoplait ♥ Snadder. Etter at jeg skrev om boken “Et helt halvt år” tidligere idag, fikk jeg et tips om at jeg måtte se filmen “Intouchables” som handler om noe ala den boken, bare en sann historie og litt andre karakterer. Så den har jeg store planer om å se ikveld, i tillegg er den fransk- og det passer bra siden jeg allerede er i det franske hjørnet idag. Tenkte nemlig å tipse dere om Perle De Lait, en ny yoghurt. Ikke en vanlig yoghurt men et nytelses produkt fra Frankrike, med fløyelsmyk konsistens.

Hittil har jeg smakt både vanilje og sitron, og synes de er supergode begge to. Synes de er kjempegode som desserter jeg da, med frukt og drysset sjokolade over. Men de fungerer jo kjempegodt bare som et mellommåltd også feks. Finnes også i kokosmak, men den fant jeg ikke i butikken.

Hittil er min absolutte favoritt vanlije, men så er jeg en vanlijejente da, elsker alt som har med vanlije og gjøre. Supergodt kombinert med appelsin, jordbær og mørk kokesjokolade. Skikkelig kos ♥
Denne smaken synes jeg minner om vaniljekesam bare MYE bedre. Så om dere liker det, burde dere ikke nøle med å smake denne.


Dere kan lese mer om de nye Perle De Lait her.  Så ikke dette godt ut?  – Nyt onsdagen videre – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg