Her om dagen skulle jeg lage fylte paprika med kylling og cashewnøtter til middag, fant fort ut at jeg synes det så litt stusselig ut alene, og visste det ikke var sjangs for at vi kom til å bli mett kun av det. Så spontant mekket jeg sammen en kyllingsuppe ved siden av, som ble supergod! Og tenkte jeg kunne dele denne med dere, slik dere har litt lørdagskos til kvelden ♥
Sett ovnen på 200 gram. Skjær opp ca 4 kyllingfileter, slik du har til suppen også. Stek halvparten i salt, pepper og et god kyllingkrydder. Ha i litt fløte mot slutten om du ønsker, og bland kyllingen med cashewnøtter. Skjær toppen av paprikaene og ta ut frøene i midten. Fyll paprikaene med kylling og cashewnøtter, og strø ost over før du tar på “lokket.,” Ha litt vann i stekeplaten og la de fylte paprikaene stå i 30 minutter mens du lager kyllingsuppen.
Stek løk og hvitløk sammen til de blir myke, og ha i vann sammen med buljong i stekepannen. La det småkoke en lite stund, før du har dette over i en kasserolle sammen med fløte, tomater, og krydder. La dette stå og småkoke i ca 20-25 minutter, før du har i kyllingen til slutt. Husk og smak til underveis, og ha gjerne i litt chili for å få den spicy. Suppen skal være salt, gjerne litt spicy og pittelitt søt.
Så veldig godt ut! Denne vil jeg teste ut 🙂
Tror du glemte å skrive opp kyllingen i suppe-oppskriften 😉 Så godt ut!
Det så fantastisk godt ut! :-D- http://www.katrineaastorp.blogg.no
Hvor mye løk og hvitløk skal man bruke? 🙂
Namnam! Hadde vært gøy å sett deg i 4stjerners middag!:-D Ha en fin dag:-)