I skrivende stund befinner jeg meg på Geilo! Vi er her over natten for å hente voffsen til min gode venn. Og ikveld har jeg prøvd meg på noe helt nytt innenfor matverdenen. Lille skjønne Poco, og hytten/leiligheten vi bor i. Så fint her! Til forrett : Salmalaks med avocado, mango, purreløk og ristede sesamfrø servert med soyasaus. (Takk til min gode venninne Ragnhild for NYDELIG oppskrift. Hun laget noe lignende på 17 Mai, og jeg holdt på å spise meg ihjel..) Du trenger . . Soya saus, mango, purreløk, avocado, salmalaks og sesamfrø. Dekk ett fat med purreløk, mango og avocado. Skjær salmalaksen i fine, tynne skiver, og legg de over. Rist sesamfrøene på en stekepanne i et par minutter, og strø de over. Avslutt med litt mango på toppen. Kan gjerne ta litt søte epler også. Serveres med soyasaus. Til hovedrett : Ovnsbakt sterling kveite med syrlige epler, bacon, rødbeter, reddiker og kålrabi. Du trenger . . Syrlige epler, bacon, sterling kveite, røbeter, kålrabi, reddiker. Bak kveiten i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Kok kålrabien i litt sukkervann, stek røbetene litt på pannen, kok eplene i litt vann til de blir møre, og “smash” de litt mens du tilsetter litt sukker. Stek bacon og skjær opp redikken. Enjoy! Perfekt med litt tørr hvitvin til . . (For de som er gamle nok, hihi) Nyt kvelden. Nå sitter jeg her med tidenes godteskål og masse chips. Er det fredag, så er det fredag. KLEM