Ostesmørbrød med sopp og bacon

Har du lyst å lage et spennende ostesmørbrød med en smak som kanskje ikke er helt ostesmørbrød men som har en kombinasjon av ingredienser som fungerer veldig godt sammen? YES! Da skal du lese videre, hehe.. La oss bare starte med å si at jeg elsker ostesmørbrød, og smeltet ost er liksom… Ja. Favoritten! Det var bestemor som fikk meg hektet på dette når jeg var liten, og hennes fantastiske ostesmørbrød-triks var å steke det i smør med salt, og lokk helt til osten er så myk at den blir ustyrlig, hihi!

Jeg elsker soppstuing! Sopp, bacon, fløte, salt og pepper. Man steker sopp og bacon samtidig, heller på fløte og smaker til med salt og pepper. I mens du gjør dette, kan du steke brød på begge sider i smør og salt til hele brødskiven blir sprø. Så smører du “fyllet” på brødet, strør over litt frisk timian, og har på masse deilig jarlsberg, eller den ostetypen du foretrekker over. Stekes i smør og salt på medium varme til osten smelter.

Jeg klarer ikke beskrive en gang hvor godt det er. Dere må bare prøve! Lover dere?? ♥ Hehe. Håper dere har det fint! Nå har jeg min første dag i Mexico og jeg aner ikke hva jeg gjør på akkurat nå, for denne posten skrev jeg når jeg fortsatt var hjemme på kjøkkenet mitt i Oslo.

CHIAOOO!

6 kommentarer
    1. Prøvde ut denne i dag, smakte heelt nydelig! Prøvde en liten vri med hvitløkssmør på brødet, under soppstuingen, fungerte kjempebra 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg