Oppskrift : Verdens beste sjokoladekake

God morgen solstråler! Sommer i Oslo idag også. Og idag skal jeg ENDELIG få hentet bilen min. Fikk ikke hentet den på mandag likevel, og igår var jeg i Ålesund – så IDAG skjer det. Sommerfugler i magen. Tror nesten jeg er litt forelsket i den jeg! Søte bilen  ♥ Mange av dere spør etter oppskriften av sjokoladekaken min, og den skal dere få her! Den er fantastisk god, og blir ALLTID superhøy og ikke minst SAFTIG. Og selvfølgelig så blir den bedre dagene etter den er laget. I oppskriften står målene beskrevet i “kopper” men jeg har gjort min egen lille vri i mange år, og erstattet “kopper” med kaffeKRUS. Så kaken blir jo mye større og bedre enn den egentlige oppskriften. Så dere skal selvfølgelig få den beste oppskriften. Mmmm  ♥ Piskes til eggedosis: 4 egg 3 krus med sukker (mitt krus rommer 3 dl, og jeg fyller ikke helt opp til randen) Bland i: 200g smeltet smør 1,5 krus melk 4 krus hvetemel 2 ss kakao 2ts vaniljesukker 3 toppede ts bakepulver Stekes 175 grader i 25 min. Fyll: 8ss smeltet smør 5 ss kaffe 3 ts vanlijesukker 1 ss kakao 1 pk melis Sist valge jeg å pynte den med deilig frukt, jordbær og kiwi – og det var faktisk supergodt og superfresht. Bare husk å legg på frukten etter kaken har blitt kald. Værsegod ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg