Oppskrift : Pizza

GOD mandagsmorgen ♥  Pizza er sikkert ikke det første man craver en mandagsmorgen rundt halv ti, men jeg må bare dele disse oppskriftene med dere. Helgen har vært superkoselig, lørdag koste vi oss sammen med Henriette og Egil. Igår ble jeg praktisk talt bært ut på sofaen klokken 08, for da var det en som skulle se OL. Så omtrent hele dagen igår gikk til OL, i tillegg til at jeg har blitt gjenforent med fantastiske Super Mario Bros 3 – IIIK! Ble sittende i flere timer å spille. Rart hvor mye man husker fra man spilte i sine yngre dager. Jeg følte meg som et barn igjen igår, fy så gøy det var! I tillegg fikk vi også besøk av Kari, mammaen til Gard. Superhyggelig, og vi koste oss med indisk mat til middag. Hun er her fortsatt, så vi får finne på noe hyggelig før hun drar tilbake til Bergen igjen senere idag.  Til pizzakvelden på lørdag, gikk jeg på butikken og handlet inn akkurat de råvarene jeg hadde lyst på, og som jeg trodde ville passe sammen. Jeg er ikke så veldig aktiv på pizzafronten, men det skal jeg jaggu meg bli. Det er jo så godt. Det skal sies at jeg ikke orket å lage bunn fra … wait for it- bunnen av, så det ble kjøpebunn denne gangen. Men den var kjempegod, altså! Viktig med gode råvarer om man skal få god pizza.

Jeg endte ihvertfall opp med : Kylling, chorizo, prosciutto di parma, sopp, tørkede tomatet, cherry tomater, sorte oliven, grønn pesto, ost, pinjekjerner, ruccula, hakkede tomater, basillikum, creme fraiche og parmesanost. Kjøpte pizzabunn fra LaVita, finnes i fullkorn og vanlig. Like god begge to. Jeg laget meg rett og slett en liten pizzadisk på kjøkkenøyen. Hadde ikke bestemt meg for hva jeg skulle ha på de ulike pizzaene, men la alle råvarene utover kjøkkenbenken og bestemte meg underveis. Superkoselig matlaging ♥ Dette skal jeg absolutt gjøre oftere.

Pizzasaus til 3 pizzaer : ♥ 1 boks hakkede tomater ♥ 1/2 boks creme fraiche ♥ Revet ost ♥ Basillikum ♥ Salt, pepper og sukker Pizza nummer én :  Fyll : Grønn pesto og tomatsaus.

Kylling, sorte oliven, cherry tomater og ost.

Pizza nummer to :  Fyll : Tomatsaus Parmaskinke, stekt sopp, cherry tomater og ost.

Pizza nummer tre :  Fyll tomatsaus Chorizo, tørkede tomater, stekt sopp og ost.

Stek alle pizzaene 7-8 minutter på varmluft 240 grader. Rist pinjekjerner på stekepannen. Når pizzaen er ferdig stekt, dryss over ruccula, revet parmesan og pinjekjerner før servering. Jeg og Henriette likte veldig godt pizzaene med parmaskinke og chorizo. Jeg må nok si at parmaskinken var den absolutt største favoritten hos meg. Egil likte veldig godt den med kylling, og Gard likte veldig godt alle sammen (som alltid, hihi. En glede å lage mat til den karen der, alltid så fornøyd)  Håper dere blir litt fristet til å prøve pizza en dag denne uken. Det er jo så lettvint, også så godt ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg