Oppskrift : Hjemmelaget kjøttsuppe

God morgen ♥ Starter dagen med et middagstips til dere. Man kan lage så mange versjoner av denne, suppen blir aldri helt samme når jeg lager den. Jeg pleier å lage grønnsaksuppe med pølser, kjøttsuppe med saltknoke eller kjøttsuppe med en blanding av både pølser og saltknoke. Siden den alltid blir den beste- tenkte jeg å tipse dere om den. ♥ Hjemmelaget kjøttsuppe : Ingredienser // Her tar jeg alt på gefylen . . Men dette er til ca 4 pers. 1/2 Kålrabi 3-4 gulrøtter 1-2 løk 1/2 sellerirot 1 liten purre 3-4 poteter 2 kjøttpølser 1 pk saltknoke Kjøttbuljong Salt Pepper Her kan man ha i masse andre forskjellige grønnsaker om man ønsker også. Brokkoli er godt, kål og til og med pastaskruer. 

♥ Fremgangsmåte : Hakk opp grønnsaker, kok de til de blir møre, smak til med buljong, salt og pepper. Ha i kjøtt og pølser til slutt, la det småkoke til kjøttet er mørt. Man kan også bruke kraften fra saltknoken. Da må man koke denne hel, bruke kraften til suppen- og deretter dele knoken i små terninger å ha de i suppen etter grønnsakene er kokt.  Det aller beste å servere til, er ferske hjemmelagde knekkebrød med smør på.  ♥ Oppskrift :  3.5 dl grovt rugmel
1 dl valnøtter
1 dl mandler
3,5 havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
0,5 dl linfrø
1 dl havrekli
7 dl vann

Hakk opp mandler og valnøtter, bland alle ingrediensene sammen. Fordel røren tynt på bakepapir på to langpanner. Stekes i 10 min på 190 grader varmluft. Skjær de opp, og stek de videre i 30 min. Avkjøles i ovn med åpen dør. Oppbevares i bakepapir. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg