God morgen ♥ Solstrålene skinner inn på stuen og himmelen er blå som aldri før! Hjemme ser jeg at det er ruskevær, lyn og torden- så vi er ganske heldige som bor i hovedstaden. Idag har jeg bakt hjemmelaget brød til frokost, siden vi er tom for de hjemmelagede knekkebrødene. Jeg er overhodet ikke opptatt av lavkarbo, dette er en lavkarbooppskrift. Men dette brødet er så himmelsk godt- at det bare MÅ bakes. Lavkarbo eller ikke . . Her kommer oppskriften. Lavkarbo brød ♥ 4 egg
1/2 boks creme fraiche eller kesam
3 ss olje
1 ss bakepulver
1/2 ts salt
50 g linfrø
60 g havrekli
50 g sesamfrø
50 g solsikke frø
1 neve mandler
1 neve valnøtter
Bland eggene med creme fraiche / kesam, oljen og bakepulveret. Hakk opp mandlene og nøttene og bland dette i sammen med det tørre. Ha det i en brødform og 180 grader i 55 minutter. Frøene er litt dyre når man kjøper det inn, men til gjengjeld kan man lage MANGE brød ut av disse pakkene ♥
Et tips : Nybakt brød med smør og makrell i tomat, sammen med te og et nykokt egg – SNADDER! Brunost er også nydelig godt på.
Disse brødene blir ikke særlig høye, men veldig veldig gode- blir best om man har det i kjøleskapet forresten. ♥