Oppskrift : Biffsnadder

Nå har jeg laget en bedre middag til meg selv, tent stearin lys – og nå er det ingenting annet enn sofakos som gjelder! Imorgen skal jeg på tannlegen, og jobbe i Asker og så skal jeg ta meg en shoppingrunde på Karl Johan. Det er så utrolig mye herlige farger i butikkene nå, jeg.klarer.ikke.motstå. Idag ble det biffsnadder, noe av det beste jeg vet. Mm, så tenkte jeg det kunne være hyggelig å dele oppskriften med dere. Kutt grønnsakene i små biter, og surr de i pannen til de blir blanke. Ha de oppi en bolle mens du steker kjøttet. Stek så svinekjøttet i noen minutter. Krydre med salt & pepper. Når kjøttet er ferdigstekt, ha i grønnsakene og hell over litt fløte. La dette stå å putre i noen minutter, og om du ikke liker for tykk saus, ha i litt kokt buljong / vann. Det pleier jeg alltid, for jeg er jo en sausoman. Idag spiste jeg det bare helt enkelt sammen med chips, orket ikke lage noe annet. Men det var yummy yummy in my tummy! That’s for sure. Dette må dere teste ut, skikkelig snadder. Selvfølgelig ekstra godt med frisk salat til. Nå er det duket for dessert : Nemlig kvikklunsj. Så har jeg faktisk bestem meg for å ta helt fri ikveld, klappe igjen mac’en og drømme meg vekk i New York og mine 4 favorittjenter . . Glede på jord. Elsker å forsvinne inn i deres fantastiske hverdag. Andre som er hektet, eller? Kanskje jeg skal avslutte kvelden med begge filmene i tillegg? Nei, lat oss ikke overdrive. Suss på kinnet til alle fine :-*

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg