OOTD MDXIF

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke Ganni – Sko Zara – Veske If / Mardou&Dean / Jeans Bik Bok


Unge og urbane mennesker må bli flinkere til å bruke refleks. Refleksmote kan få folk til å snakke om refleks, bruke refleks og huske å ta det på. Pass på at alle blir sett i mørket.

REFLEKS KAN REDDE LIV ♥ Dette er et viktig budskap å huske på.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFACTS :

• Forsikringsselskapet If samarbeider med de norske designerne Mardou&Dean om refleksmote. If vil at du skal føle deg tryggere, og synes bedre i mørket.

• Fokuset er at man fint kan være moteriktig selv om man går med refleks. Og her ønsker vi å oppfordre dere til å bruke refleks, samt videreføre dette viktige budskapet til de dere er glad i

• Refleks halverer risikoen for å bli påkjørt i trafikken. Likevel er det mange som går uten

• En bilist kan se en fotgjenger uten refleks på en ubelyst vei fra kun 25-40 meter unna. Hvis personen bruker refleks øker synligheten til 130-140 meter. Med fjernlys kan en bilist se en fotgjenger med refleks på mer enn 400 meters avstand

• Mange tenker ikke over hvor dårlig de synes uten refleks – mange har til og med mørke eller grå klær på seg når de beveger seg ute i mørket

• Den tradisjonelle refleksbrikken og ulike typer refleksklær er effektive, og If tror at det å introdusere moteriktige klær i reflektivt materiale kan få unge og bymennesker til å synes refleks både er kult og nødvendig.

• Man kan altså fint være både moteriktig og trygg når du er ute og går i mørket

• Dette er grupper som i en stor spørreundersøkelse Norstat har gjennomført for If innrømmer at de er dårlige på refleksbruk.

Her må vi altså være superflinke å spre budskapet videre, og ikke minst selv være flinke til å huske å ta på refleks. Kolleksjonen til If og Mardou&Dean inneholder en parkas, ett par votter og denne vesken.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADere kan lese mer om hvorfor If samarbeider med Mardou&Dean om å lage en reflekskolleksjon her.

BE SAFE

– L

5 kommentarer
  1. Du virker så glad…. ALLtid…. Hva gjør du når du hører fæle ting? Jeg kommer ikke over at en (bonde)mann sultet ihjel 92 kuer og kalver leste i dag han får bare fire måneders fengsel se hvor råtten ting er mot dyr. Jeg kjenner smerten i hele kroppen… Tenk de led sakte i mange måneder hadde noen levd… Tenk å sulte ihjel utenfor fjøs lå maten naboene varslet mange måneder etterpå at de reagerte på maten lå utenfor.tenk om noen hadde reagert før… Må være noe av værste dyremisshandling.så sitter han kun trygt i fengsel fire måneder et hån mot alle dyr…hva må til for at noen får ti år liksom ..skjer aldri …også frata han retten for ha dyr i ti år herregud ! Reagerer så sterkt hver gang høre om noen som sulter ihjel dyra så vondt…et år sulta en ihjel 500 griser og…

  2. Hei, du ser fantastisk ut som alltid! Kan jeg spørre om du har str Small eller xs på Ganni kåpen? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg