On my way!

Annonse

Hallooo! Da er jeg på vei til Mexico. Sa jeg at det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til en destinasjon før?! Jeg er så giret og spent! Kan nesten ikke vente til jeg våkner opp i morgen! Har en lang reise før hodet kan treffe puta, men jeg har blitt så glad i å reise, og har mindre flyskrekk en før.. Koser meg med jobb, filmer, mat, litt rødvin, og kjenne at roen senker seg. Ekstra mye denne gangen siden jeg har bestemt meg for å gå offline.

Er meget fornøyd med pakkingen min denne gangen også, ikke pakket for mye, og føler jeg har vært fornuftig i pakkingen. Det skal bli fantastisk å bytte ut tykke jakker, vintersko, kaldt ansikt og en hutrende kropp mot lette sommerklær, sandaler, solkrem og saltvann.

I kofferten har jeg med meg to deilige jumpsuit som er perfekt å tre inn i når jeg står opp om morgenen og tusler til frokost, eller når man går fra stranden til lunsj, tynne, og behagelige som ikke strammer på unødvendige steder. Skikkelig comfy!


Begge jumpsuitene er fra Bubbleroom. Den stripete finner du her, og den prikkete blå finner du her. Hårbåndet er fra Zara

Disse blir superskjønne til sandaler og strandveske!

Og den perfekte mellom-pyntede kjolen til afterworks, middager eller parties har vi her ♥ Lange armer oghøy i halsen. Perfekt å kombinere med hatt og høye boots, og gjerne en sort strømpebukse for de som ikke vil føle seg så naken.
Kjolen finner du her – støvelettene er fra Mango og hatten fra Gina Tricot

Jeg kommer tilbake senere med et innlegg før jeg går off i morgen på dagtid. Det blir rart! ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg