Ohh the brow game!

Annonse i samarbeid med Nutrilashes

 

Jeg elsker å sette meg mål! Og mitt neste, og viktigste mål før sommeren er å få brynene mine til å bli ON POINT! Det eneste jeg ønsker til sommeren er å ha “bushy” bryn!! Jeg er så misunnelig på alle pretty girls der ute som har SÅ FINE BRYN! Heldige dere ♥

Når jeg blir sommerbrun og får fregner, så ønsker jeg å stå opp om morgenen, og kun ha på solkrem, være naturlig (minus vippene da) og bare børste gjennom brynene og se fresh ut! Min lillesøster Oda, har så fine bryn – sist jeg var hjemme sa hun at hun skulle nappe de tynnere og dere kan tenke dere storesøster Orviks KLARE tale. Det ble NEI!! De må hun bare ta vare på, skulle ønske jeg hadde fått litt av hennes.

Jeg har prøvd både tatovering (for mange år siden) – og microblading. Sistnevnte har vært veldig bra, men jeg tror ikke det er så mye igjen er den bladingen nå, og jeg ønsker noe som er mer varig denne gangen ; naturlige bryn. YES! Jeg hadde favoritt makeup artisten min på facetime her om dagen, hun er veldig opptatt av bryn, og gjør det samme som meg om dagen ; Bryns serum for alle penga. Jeg har kun tatt serum på selve brynene hittil, men Tale sier at man bør ta både under, over og litt innover mot midten, og bare SMØRE på. YES – så det har jeg begynt med nå. Jeg har gjort dette til en del av bryns-rutinen min om morgenen, glemmer det dessverre litt om kvelden. Brynene sminker man jo uansett (i hvertfall vi som trenger det) og da er det jo bare å ha på serum i samme slengen. Det første jeg gjør før jeg legger sminke er serum på brynene, slik de får tørke før jeg sminker brynene til slutt. Tale mener at om 1-2 måneder så er det masse nye hår og bare å få formet de til. De må nok farges også, nå krysser jeg alt jeg har for at dette fungerer! Jeg kommer til å oppdatere dere på dette fremover, og har ståltro på at det funker. Man må jo bare bestemme seg for å være flink, og være bevisst på serum hver eneste dag.

Dette er serumet jeg bruker nå ; Nutrilashes Eyelash & Brow Growth serum – the good news?? De har kampanje på hele -50% nå, én pakke med to serum til kun 399,- og det får dere ved å klikke dere inn her. Er det flere enn meg som ønsker å få fyldigere og finere bryn til sommeren? LET´S DO THIS. Eneste vi må være flinke til her ; være tålmodige. De gror ikke raskt på en dag. Men jeg gleder meg latterlig mye til det har gått 4-6 uker ish! Og til å vise dere resultatet på video!

Her kommer en video til dere hvor jeg viser hvordan jeg påfører. Veldig kjapt og enkelt! ♥

Nå skal jeg løpe til SATS, ellipsemaskin, roing og rumpetrening står på programmet. Nyt søndagen deres ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg