NYTT ÅR, NYE MULIGHETER

YES, da er vi i gang med hverdagen igjen dere! Må si at jeg gruet meg litt, mest fordi det har vært helt magisk å senke skuldrene, ikke tenke på klokken, bare slappe av og kose seg. Tok meg selv i nakken og tenkte at jeg har absolutt ingenting å grue meg for, jeg elsker jo hverdagen. Med jobben min, rutiner, Oslo, venner, bekjente og kollegaer – jeg har jo savnet det ♥ Nytt år, nye muligheter sier jeg bare. Akkurat nå sitter jeg og planlegger 2016, og det skal bli et spennende år!

Har ikke laget mandags-spalten de tre siste ukene, så nå får dere trippel dose!

Ukenes høydepunkter :
Oi oi oi, det er mange! Her er det bare å begynne og liste opp.

• Da vi hadde mamma på besøk uken før jul
• Å kjøre hjem, OG komme hjem til jul
• Å møte familien og vennene mine igjen
• Å senke skuldrene, slappe av
• Å feire julaften
• Å spise pinnekjøtt for første gang denne sesongen
• Å gi gaver, å åpne gaver (hihi)
• Romjulen
• Geilo med familien til Gard
• Skiturer i minus grader
• Å feire nyttår på Beitostølen med fantastiske mennesker
Og det aller, aller største høydepunktet av alle : Å få tak i verdens fineste lille Nova Scotia Duck Tolling Retriever jente valp! Og ikke minst, overraske Gard med valp til jul ♥ Det var et spesielt øyeblikk!

Ukenes antrekk :
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA8PC265095-2OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC315125
Ukenes favoritt-sanger :
Sia – Cheap Thrills, James Blunt – Postcards & Face The Sun, Coldplay – Hymn For The Weekend og resten av Coldplay albumet, David Guetta & Sia – Bang My Head + Topsify Party spillelisten på spotify ♥

Ukenes Me-Time / familie aktivitet :
Spille Wii U både alene og sammen med familien. Fikk Yoshi Wooly World av Gard i julegavekalenderen, og det er så gøy å spille! Og ikke minst Mario Kart og Mario Party med Andreas, Oda og pappa. Strikke på Skappelgenseren min. Spille kortspill og brettspill med familie og venner. Min favoritt denne julen er HINT! Lese i Grey boken min. Se julefilmer på sengen sammen med Gard med pepperkaker og kaffe. Samtaler med familie og venner. Game Of Thrones maraton! Skiturer ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukenes vinter-kos øyeblikk :
Tur rundt Holsvatnet hjemme på Midsund sammen med Oda og Gard. Julefrokoster. Julelunsj sammen med jentene mine hjemme på Midsund. Julaften med familien.. Konfekt-laging sammen med Oda. Jaquzzi hjemme på Midsund.. Juleparty med vennene hjemmefra, skiturer med Gard, moren, Leia & Poco. Fyr i peisen ♥ Beitostølen med fine mennesker.. Det er så mange! Et tegn på at jeg har kost meg gløgg i julen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC205149OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC245146OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPC315135Ukenes måltider :
Mammas ribbe og kjøttkaker med brunsaus. Pappas julemiddag med pinnekjøtt. Og en haug med andre måltider, har jo ikke gjort annet enn å spise disse ukene!

Ukenes beste (kjøp) opplevelse :
Vår lille skatt, som for ikke lenge siden kom til verden ♥
IMG_7779Ukenes filmer / serier :
Alene Hjemme 1&2 – disse gir den beste julestemningen, punktum. Game Of Thrones (henger litt etter jeg, men HEKTA)

Gleder meg til enda flere mandags-spalter i året som kommer ♥ Nå skal jeg i møte med agenten min i United Influencers, GO 2016!

Håper dere har en FANTASTISK start på det nye året!

9 kommentarer
  1. Hvilken størrelse har du i strutsejakken fra Meotine? Vurdere å kjøpe en så jeg lurte på om de var store eller små i størrelsen 🙂

   1. Vil si de er normale, men de er litt korte så vet flere som går opp for å få de litt lengre! Har mine to i S, og det er min normale str. 🙂

  2. Hvor er den grå genseren du har på deg på bildet sammen med Oda fra? 🙂 den (du også) er så fiiiin!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg