Norges perle

God morgen, dere- fra Norges perle ut i havgapet ♥


Skulle helst hatt litt blå himmel, sol og en ti grader mer- men nå kan vi i det minste kose oss innendørs uten å ha dårlig samvittighet. 

Idag sov vi helt til halv elleve, lengste vi har sovet denne ferien tror jeg. Men ingenting er bedre enn å legge seg her hjemme på Midsund, ikke så mye som ÈN eneste lyd, det er fantatisk deilig. Så takknemlig og glad for at jeg har vokst opp på et sted som dette. Husker da jeg var tenåring, jeg kunne ikke fatte og begripe hvorfor jeg måtte bo her- og ville flytte så fort som overhodet mulig, haha. Rart hvordan man ser ting når man har blitt voksen. Kunne virkelig ikke bedt om en bedre barndom, eller et bedre sted å vokse opp. Så deilig og komme hit. Igår lagde vi biff med deilig tilbehør, og ble sittende i flere timer og skravle ved spisebordet før vi fant sengen. Alltid så kjekt å snakke med pappa, stemor og Oda Sofie – vi har det så kjekt sammen. Kjørte fra Oslo til Midsund igår, tok oss rundt 8 timer med tre stopp. Det ene stoppet gjorde vi i Romsdalen, rett før Trollstigen. Det er bare så ufattelig vakkert der, blir helt mo i knærne nesten. Mange som har kjørt der? Anbefales til de som ikke har gjort det, det er helt spesielt.
Nydelig, ikke sant? Nå tok jeg ikke bilder av fjelltoppene, men de er unike- med svære spisser! Veldig vanlig å hoppe fra fjellene der.

Kjole, skjorte og bandana Bik Bok ( Gammelt ) Tøysko H&M Nå skal de andre slappe av, mens jeg skal ta med lillesøster til byen for å finne briller til henne. Kjekt med en jentetur sammen, bare vi to ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg