I Norges lengste stentrapper

Hei fra godstolen i stua hjemme ♥ Idag spratt jeg opp før 08 fordi værmeldingene lovte meg fint vær, så jeg var klar for å ta morgentreningen utendørs. Til min store skuffelse var det grå skyer så langt øyet kunne se. Så nå sitter jeg plantet i stolen med en kaffekopp og håper på bedre værutsikter snarest. Jeg halverte jo frivillig gradestokken når jeg satt meg på flyet hjemover på mandag. Litt surt med været når man akkurat har startet ferien sin, men familie og kvalitetstid veier lett opp mot været, så det gjør ingenting.

I går tok jeg med meg bror Andreas og kjæresten Maiken for å gå det som har blitt Norges lengste stentrapper! Det er ganske stort at lille Midsund kan settes på kartet på grunn av det synes jeg. Litt over 2200 trappetrinn opp, så det var litt av en tur. Deilig og kunne krysse av 4400 (+) trappetrinn før lunsj! Det er jo en fantastisk tur i nydelig natur, så det er vel verdt “kavet” med å komme seg opp – og så er det jo en god treningsøkt i tillegg! DIGG. Vi hadde en superkoselig tur vi tre ♥

Ute på denne “odden” er jeg vokst opp. Huset vårt ligger ved sjøen på den siden dere ser på bilde.

Idag er planen å jogge en tur, supe, og gjøre styrkeøvelser utendørs så nå får godværet se til og komme sier jeg. Senere idag skal jeg være sammen med lille, skjønne fadderbarnet mitt Iben også – det gleder jeg meg sånn til!

Håper dere nyter dagene og har litt bedre vær enn vi har her!

7 kommentarer
  1. De trappene der gikk jeg opp ifjor, og jeg var død før vi starta. Haha..Gikk opp med mamma og Kathrin og stoppet ved flaggene..Steika fin utsikt, men herrrrrreeeeguuuud, så tungt!! Når vi kom ned igjen, skalv jeg sånn i beina at vi måtte stoppe før vi gikk inn i bilen. Haha..Holdt på å tørne..kinaskjelv deluxe! XD

   1. Hei, den er fra Zaful og sandalene er fra Zara for 2 år siden <3 <3 Var ikke den solsengen skjønn?? <3 ELSKER! Bestemor sin gamle, hihi..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg