New York guide – part one


Uten navn-52
Jeg har lovet dere en New York guide, og her kommer del én. Det er sikkert mange ting jeg har gått glipp av – men her er ihvertfall mine beste tips av det jeg selv har opplevd, hope you like it ♥
Uten navn-521YOTEL NEW YORK :
(Adresse 42nd 10th, Times Square)

Dette hotellet er veldig, veldig kult! Det er annerledes, minimalistisk, fint og ligger supersentralt. Noen kvartal unna ligger Times Square, og fra der er det jo bare å gå til hvor enn du skal. Vi gikk til Times Square hver eneste morgen, og deretter videre til hvor vi skulle. Relativt rolig i området hvor hotellet ligger, noe som er ekstremt digg i en ellers ganske høylytt og kaotisk by, men likevel et stort pluss at det ligger såpass sentralt. Tommel opp for dette hotellet, her skal vi bo igjen! Rommene er ganske små, men så lenge man er forberedt på det, så gjør det ingen verdens ting, vi synes bare det var koselig ♥

Her er det egne innsjekkingsautomater, robot som hjelper deg å oppbevare koffertene, gratis te, kaffe og ferske muffins hver morgen og terrasse hvor man kan spise frokost – eller ta en drink på ettermiddagen.

Hotellet bestilte vi gjennom Apollo, her kan man søke etter hoteller i mange forskjellige storbyer! Veldig greit, og jeg kommer til å benytte meg av dette fremover når jeg skal på storbyturer. Check ut NYC, Yotel og flere hoteller i stor byer her.

Uten navn-54 Uten navn-55Uten navn-60Uten navn-61Desktop2Uten navn-56Uten navn-57Uten navn-58Anbefaler å booke med utsikt, dette er fra vinduet på rommet ♥ Uten navn-52
Til frokost :

Le Pain Quotidien – denne finnes det mange av. Vi testet ut to, en ved siden av Bryant Park, og en i en sidegate på 5th avenue. Og vi likte veldig godt sistnevnte, den var litt annerledes, veldig sjarmerende. Anbefaler å bestille laks, egg, avocado og bær, mmm. Perfekt start på dagen spør du meg ♥ Adresse : 7 East 53rd Street

Uten navn-64Butchers Daughter – dette er nok favorittstedet vårt så langt, så kult sted, sjarmerende, og du blir møtt av den cooleste 70 talls duden ever i døren. Interiøret er kult, folkene som jobber der er kule, og ja – hit må dere. Ligger i Soho, og er utrolig koselig. Her bestilte vi både yoghurt og granola, vegetarbacon, egg, avocado, bær, juice – det er bare såå mye godt der. Anbefales ♥ Adresse : 19 Kenmare Street

Uten navn-67Uten navn-66Two Hands – Denne fikk vi anbefalt, dro dit men det var såå lang ventetid.. Ikke så rart da vi dro dit på en søndag midt i brunch tider.. Så derfor fikk vi aldri prøvd denne. Men prøv den dere om dere har tid, den skal være veldig bra. Ligger også i Soho, ikke så langt unna Butchers. Så om det er lang venteliste, kan dere alltids gå dit. Adresse : 164 Mott Street.

Lunsj :

Delicatessen – Love this place, love the food, alt. Ligger i Soho og er perfekt for lunsj og et glass vin. Vinpauser trenger man når man går hele dagen, trust me! Adresse : 54 Prince Street.

Uten navn-68Nyte ett glass vin :

Boathouse – her har jeg vært to ganger nå, og hit må dere bare dra. Midt i Central Park, ved vannet.. Bare helt nydelig! Må oppleves. Adresse : Central Park, hehe.

Uten navn-70Uten navn-71Uten navn-69Drinker / utsikt :

Boom Boom Room på The Standard – Her kan man nyte et glass vin eller en drink før middag, med utsikt over NYC. Anbefaler å dra rett før solen går ned. Magisk ♥ Adresse : 848 Washington Street.

Phd Lounge – Dream Downtown – Rakk ikke hit selv desverre, men har hørt det må oppleves. Fin utsikt over byen, og hotellet i seg selv er jo ganske fint. Adresse : 355 W, 16th Street.

Middag : (Husk at jeg er en sucker for asiatisk.. Hehe..)

TAO – Superkult sted, dra litt i forveien for å ta en drink i baren. Stort sted med to etasjer, og en stor Buddah midt i rommet. Ufattelig god mat. Anbefaler Orange Chicken og scallops i currysaus, haaallo. NAM! Adresse : 43 E 58th Street.

Uten navn-72Uten navn-65Buddakan – Også veldig kult, super service og veldig god mat. Også kjekt å ta en drink før middag i baren. Google it, og se bilder! Adresse : Chelsea Market 75, 9th Avenue.

Uten navn-62Hakkasan – Hakkasan er alltid en vinner. Dyrt, men veldig god mat og gode drinker. Også er det ekstreemt kult der! Adresse : 311 W, 43th street.

Spicemarket – Ligger i Meatpacking District, veldig kult sted, kul bar, gode drinker og god mat. I tillegg ligger det ikke langt unna Boom Boom Room på The Standard, så dette kan lett kombineres. Adresse : 403 W, 13th Street

The River Café – Hit rakk vi ikke å dra for og spise middag. Vi prøvde oss på lunsj, men da var det akkurat stengt. Har hørt såå mye fint om denne. Ligger i Brooklyn rett nedenfor broen, og man har utsikt over helt Manhattan. Adresse : 1 Water Street, Brooklyn.

Del to kommer etterhvert, med things to do og shopping tips ♥ Håper dere fikk noen nyttige tips, og spør om dere lurer på noe da vel!

12 kommentarer
  1. Hei fine Lene <3 Har du mulighet til å linke solbrillene til Gard til meg? Evt fortelle meg hvor han har kjøpt dem? :-)Klemmer <3

  2. Hei! Skal til NY om 4 uker, og lurer på om det var veldig merkbart at dollaren har steget så? Vil jo gjerne shoppe litt (hihi) men har vært på backpacking i 4 mnd så har ikke allverden med penger. Lurer også på om det fortsatt er billigere å feks gå ut og spise? Eller har prisene blitt mer like som i Norge? Veldig fin guide, har lagret den til senere, gleder meg til del 2! 🙂 Klem.

  3. Bloggere som lyver bør slutte å blogge. Du sa at dere hadde betalt 13000 for hotellet og nå kommer det plutselig frem at det er sponset. Latterlig ! Trodde du ikke du løy. Du har jo til og med overgått Forballfrue. Dere bloggere er så utrolig falske ! Har alltid hatt stor respekt for deg. Lykke til med hykleriet ditt!!!

  4. Var på Hakkasan første gang i påsken i New York. OMG! For et sted, for en mat, for en service, for noen drinker! Gjett om jeg skal tilbake dit 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg