NEW YEARS EVE

PC315160HIPP HURRA for det nye året! GODT NYTTÅR til alle mine fantastiske, fine, gode og støttende lesere ♥ Uten dere hadde ikke bloggen vært det den er, så tusen takk for at DU klikker deg inn her. Det setter jeg umåtelig stor pris på! Håper nyttårsaften var super for dere, og at dere nå er klare for et nytt, og spennende år!

Vi er hjemme igjen etter en helt ubeskrivelig fin juleferie. Det var veldig godt å komme hjem, men kjenner at jeg har veldig lengsel både hjem og til Geilo. Familie og venner betyr virkelig alt her i verden. Vi er så heldige ♥ Men nå er det nytt år, snart ny leilighet og to skal bli til tre, da tenker jeg på valpen altså, hehe. Så vi har bare fine ting å glede oss over. Så får man ta med seg de fine minnene og opplevelsene fra jul og nyttår inn i 2016. Gleder meg til kjæreste, venne og familietid i det nye året. Og ikke minst, oppdateringer til dere, jobb, reiser, og KOS!

Vi har hatt to herlige dager på Beitostølen med full hytte! Kost oss med rebusløp, god mat, og party! Nyttårsaften var veldig gøy! Håper deres også var det. Her er noen få bilder!

PC315103PC315135PC315125PC315119PC315150En perfekt slutt på 2015, og en enda bedre start på 2016 med disse fine menneskene! ♥


Igår brukte vi dagen til å rydde opp etter tidenes fest, deretter kjørte vi hjem, bestilte stor pizza fra Peppes og storkoste oss på sofaen under dyna med Game of Thrones! Digg fredag.

KOS og klem til dere!

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg