My two favorites

Annonse
Uten navn-38
Jeg MÅ bare dele mine to ultimate favoritter med dere, som gir en faaaantastisk glød, og det må bare prøves! I alle år har jeg brukt vanlig foundation og solpudder, og vært fornøyd med det – men altså nå er jeg heelt frelst! Går ikke en dag uten disse produktene. Veldig mange av dere har spurt hvilken sminke jeg har begynt å bruke i det siste, og flere har kommentert at jeg har så fin glød ♥ Disse kan man bruke sammen, eller bare alene.

Capture The Light Latte Light //

Uten navn-39Denne bruker jeg hver eneste dag. Det spørs litt hvor mye glød jeg vil ha – om jeg vil ha litt mindre blander jeg den med fuktighetskremen om morgenen. Men for det meste bruker jeg den uten fuktighetskrem, så denne, og solpudder, så er jeg good to go! Og det er så deilig, føler meg fin og fresh og føler ikke jeg har for mye sminke. Utrolig digg med litt ekstra glød nå som det er så lyst, og solen titter frem.

Når jeg skal på trening om morgenen og ikke orker å sminke meg tar jeg på denne blandet med fuktighetskrem, og føler meg fresh med litt naturlig glød uten at det blir for mye.

Trystal Mineral //

Uten navn-41Solpudderet gir faktisk farge om du bruker det rett på huden uten noe under, det har jeg faktisk ikke fått testet enda selv, i og med at jeg bruker Capture the Light kremen under. Men dette er faktisk et av de mest naturlige solpudderene jeg har brukt, gir så utrolig naturlig og fin farge. Så fornøyd. Dette bruker jeg på kinnbena, litt i tinningen, øvre del av pannen og på begge sidene av nesen, dette for å få fremhevet ♥ Try it! Jeg har fargen Sunkissed, den er medium og passer til min hudtone. De har også en som er mørkere, men den synes jeg ble litt for mørk for meg.

Her ser dere før bilde, og ferdig resultat med Capture the light, og solpudderet.

Uten navn-42 Uten navn-43Uten navn-44Som dere ser så utgjør det ganske stor forskjell. Og her har jeg kun brukt de to produktene på huden. Det som er morro her er jo at det tar meg ca 2 minutter på å sminke meg ferdig. Så fort går det ♥

Capture the light kremen er satt ned fra 349,- til 279,- ut dagen! Den finner dere her. Jeg lover dere at dere kommer til å elske denne. Ekstra fin å bruke når man har fått litt farge fra solen også, den var suuperfin til huden når jeg var i Dubai. Solpudderet er også satt ned fra 549,- til 449,- ut dagen, og det finner dere her.

8 kommentarer

Siste innlegg