My beauty corner


Jeg får mange spørsmål angående sminken jeg bruker til daglig, så derfor tenker jeg det er på høy tid med et lite innlegg. Her får dere mine favoritter ♥ ♥ Til leppene  Min favorittfarge til leppene er nude, jeg elsker nude. Det ser så rent og fint ut. I tillegg har jeg hatt en favoritt lenge nå, som er i en lys peach farge- den er bare nydelig. Når jeg og jentene var i Paris, gikk vi litt bananas på Sephora ( elsker den butikken) og da ble det med noen andre godbiter hjem. Disse med litt mer farge i. En rødorange, en knall rød matt, og en lipgloss som blir litt rødrosa på leppene. 

Dior Addict Lipgloss 853 / YSL Rouge Volupté Shine 12 / YSL Rouge Volupté Shine 15
Mac Retro Matte, relentlessly red BC3 / Mac Satin, myth AA3  ♥ Til huden : For mange år siden oppdaget jeg Kanebo / Sensai. Det er det beste og mest dekkende pudderet jeg har vært borti. Desverre glemte jeg det litt bort en periode, og har hatt mye bra innimellom. Men etter Paris turen bestemte jeg meg for å kjøpe det igjen. Og jeg er så fornøyd, det dekker helt sinnsykt bra. Under det bruker jeg en flytende foundation som jeg kjøpte på Sephora, den er også veldig dekkende. I tillegg er jeg veldig glad i solpudder og rouge, rouge helst i en peachfarge- siden det kler fargene mine best.
Dior blush, 676 Coral Cruise / Giorgio Armani silk foundation, 5 / Chanel glow sheer powder, NO 70 / Sensai total finish, TF203 Natural Beige
Kost til solpudder : Elisabeth Arden / Kost til flytende foundation : Dior / Kost til blush : Mac / Svamp til pudderet : Sensai ♥ Dufter :  Jeg har mange favorittparfymer, liker alt fra søte/fruktige til litt krydrete. 
Gucci Guilty / D&G no.3 / Prada Candy / Victor & Rolf Flowerbomb / Britney Spears Midnight ♥ Håper dere likte tipsene. Og om dere har noen anbefalinger til noe jeg MÅ prøve ut, er det bare å komme med det- da blir jeg glad.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg